Μάγκικη πρόκριση για την Μικτή Λέσβου Κ14!

07/01/2020 - 17:51 Τελευταία τροποποίηση στις 13/08/2020 - 14:13

Σάρωσε τους πάντες στο πέρασμα της η Κ14 ομάδα του Γιώργου Κομνηνού και με 3 στα 3 πήρε πρώτη το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Με καλή εμφάνιση ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Λέσβου νίκησε 1-0 και τα Δωδεκάνησα και με 9 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ μένει άλλη μια αναμέτρηση την τελευταία αγωνιστική το Σάββατο απέναντι στη Σάμο, αφού την 4η αγωνιστική οι ομάδες της Λέσβου έχουν ρεπό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τα Δωδεκάνησα να δημιουργούν δύο απανωτές καλές ευκαιρίες, όμως ο Μουτσογιάννης με ωραίο σουτ στο 7' έδωσε το προβάδισμα στη Λέσβο. Στη συνέχεια η ομάδα των Δωδεκανήσων στάθηκε άτυχη αφού σημάδεψε το δοκάρι, με τη Λέσβο ωστόσο να έχει και εκείνη κάποιες καλές στιγμές.

Στην επανάληψη η Λέσβος παίζοντας καλύτερη άμυνα δεν επέτρεψε στον αντίπαλο να απειλήσει ιδιαίτερα και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και όλη την αποστολή να πανηγυρίζουν έξαλλα την νίκη και πρόκριση στην επόμενη φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων.

Στην άλλη αναμέτρηση Κυκλάδες και Σάμος έμειναν στην λευκή ισοπαλία 0-0.

k14-mikti.JPG (770×347)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey