Μικτές ΕΠΣΛ:«Περίπατος» για την Κ14, ήττα στις καθυστερήσεις για την Κ16

27/03/2023 - 20:50 Τελευταία τροποποίηση στις 27/03/2023 - 21:50

Την ΕΠΣ Σάμου αντιμετώπισε η Λέσβος στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων, με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα.

Νωρίς το μεσημέρι η Κ14 ήταν σαρωτική κόντρα στην Σάμο με το κοντέρ να σταματάει στο 8-0. Ο αγώνας τελείωσε πριν καν ξεκινήσει, αφού στο πεντάλεπτο το σκορ ήταν ήδη 3-0 και το ημίχρονο 5-0. Η Σάμος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει σε κανέναν σημείο του αγώνα τους παίκτες του Παναγιώτη Μαστέλου οι οποίοι σημείωσαν στο δεύτερο μέρος ακόμη τρία τέρματα. Ο Καραγιάννης σημείωσε χατ-τρικ, ο Πλούκος σκόραρε δύο φορές, το ένα γκολ με πέναλτι, από δύο γκολ σημείωσαν ο Πλούκος και ο Σάββας και ένα ο Γιαϊτζογλου.

Η Κ16 γνώρισε την δεύτερη ήττα, αυτή τη φορά στις καθυστερήσεις 2-1 από την ομάδα της Σάμου η οποία αντιθέτως μέτρησε την δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Σάμος προηγήθηκε με το σουτ του Καρλοβασίτη στο 23'. Η ΕΠΣ Λέσβου απάντησε τρία λεπτά αργότερα με τον Δουκάκη ο οποίος ευνοήθηκε από τις κόντρες και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες πίεσαν για το δεύτερο τέρμα, με τον Μαυρογεώργη στο 91' με μακρινό σουτ να χαρίζει τη νίκη στους Σαμιώτες.

Επίσης, η Κ14 των Κυκλάδων νίκησε 3-4 τα Δωδεκάνησα, ενώ η Κ16 των Κυκλάδων ηττήθηκε 3-0 από την αντίστοιχη των Δωδεκανήσων.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία Κ14

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία Κ16

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey