Β. Σταυρινός: «Το κέρδος για τους ποδοσφαιριστές των Μικτών η δυνατότητα για το παραπάνω βήμα »

17/05/2023 - 11:26 Τελευταία τροποποίηση στις 17/05/2023 - 11:47

Στην εκπομπή «Μπάλα στον Αέρα» στο ρ/σ του «Ν» στους 99 στα fm μίλησε την Τρίτη 16 Μαϊου, ο προπονητής του Μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Λέσβου και του Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους Βασίλης Σταυρινός. Σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο κ. Σταυρινός αναφέρθηκε στην παρουσία των ομάδων της Λέσβου στο φετινό πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων, για τις  αλλαγές που θα πρέπει να γίνου και από την πλευρά της ΕΠΣΛ, όπως και στην πορεία του Αλκιβιάδη στο πρωτάθλημα της σαιζόν 2022-23.

Αρχικά, έγινε συζήτηση για την παρουσία των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Λέσβου Κ16 και Κ14 στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο νησί της Ρόδου. Ο προπονητής Βασίλης Σταυρινός σχολίασε, ότι βάσει αποτελεσμάτων  μπορεί να μην κρίνεται επιτυχημένη η πορεία των ομάδων του νησιού μας, όμως ο τρόπος διεξαγωγής των συγκεκριμένων πρωταθλημάτων είναι σε λάθος βάση.

Τόνισε δε ότι θα πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής, καθώς υπάρχουν πολλοί αθλητές που αξίζουν να προχωρήσουν, όμως δεν παίρνουν τις κατάλληλες ευκαιρίες. Σημείωσε επίσης ότι πέρα από την πρόκριση, ο προπονητής πρέπει να δώσει βάρος και στον σύχρονο τρόπο παιχνιδιού μέσα από τον οποίο δίνεται η δυνατότητα σε αυτούς που το αξίζουν να κάνουν το παραπάνω βήμα.

Παρακάτω συμπλήρωσε ότι οι κάποιες από τις αντίπαλες ομάδες παρουσιάστηκαν πιο έτοιμες για τον λόγο ότι λειτουργούν με διαφορετικό τρόπο καθ’ολη τη διάρκεια της χρονιάς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχολήσει την ΕΠΣ Λέσβου, η οποία βέβαια έχει κάνει ωστόσο άλματα προόδου σε όλους τους τομείς. Μάλιστα ανέφερε και τις προτάσεις που έχει καταθέσει στην διοργανώτρια αρχή, έτσι ώστε οι παίκτες να βρίσκονται σε εγρήγορση το μεγαλύτερο διάστημα του έτους.

Στη συνέχεια έγινε λόγος για την συμμετοχή του Αλκιβιάδη στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣ Λέσβου. Τέλος, μίλησε τον Αιολικό, αναφέροντας ότι είναι αξιέπαινη η φετινή πορεία της ομάδας και ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο της ανόδου στη Super League 2.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey