
Απαγορεύεται η χρήση ή επαναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.
"Μπάλα στον Αέρα" 99 FM. Ακούστε Ζωντανά
Η Super League 2 αποφάσισε την αποβολή του Αλμωπού Αριδαίας όπως ενημέρωσε με επίσημη ανακοίνωση της.
Στην ομάδα της Αριδαίας ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία για ανατροπή της υπόθεσης, ενώ θα εξαντλήσει τα περιθώρια που υπάρχουν κάνοντας έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε την παρακάτω απόφαση:
• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ υπέπεσε στην πειθαρχική παράβαση περί μη χορήγησης του πιστοποιητικού συμμετοχής (παρ. 3 άρθρο 77Α, Ν2725/99, παρ 8Α άρθρο 78 Ν 2725/99, παρ. 2 του άρθρου 3 του ιδίου νόμου σε συνδυασμό με τα άρθρα 2 και 3 παρ. Α του ΠΚ της ΕΠΟ). ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τον αποκλεισμό από τη διοργάνωση του Πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
mikriliga.com