Ο Μακεδονικός ευχαρίστησε τον Αιολικό

03/10/2023 - 10:21 Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2023 - 10:29

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Μακεδονικός, για την φιλοξενία του στη Μυτιλήνη στον χθεσινό 2/10 αγώνα και για το γεγονός ότι οι φίλαθλοι χειροκρότησαν τον πρωταγωνιστή του αγώνα, Σαντιάγο Ραμίρεζ, κατά την αποχώρησή του με τραυματισμό από την αναμέτρηση. Αναλυτικά:

"Η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την ΠΑΕ Αιολικός για την άψογη φιλοξενία που επεφύλασσε στην αποστολή της ομάδας μας στο νησί της Λέσβου και την οποία υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε!

Οι πολίτες της Μυτιλήνης έδειξαν έμπρακτα το μέγεθος της αγάπης που τρέφουν για το ποδόσφαιρο, αλλά και τον πολιτισμένο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τον αθλητισμό, ιδίως δε στην συγκινητική στιγμή κατά την οποία χειροκρότησαν τον πρωταγωνιστή του αγώνα, Σαντιάγο Ραμίρεζ, κατά την αποχώρησή του με τραυματισμό από την αναμέτρηση.

Τέλος, η διοίκηση της ΠΑΕ Μακεδονικός επιθυμεί να συγχαρεί την διαιτητική ομάδα για την άψογη εμφάνιση και απόδοση της, καθώς και να ευχαριστήσει την Διεύθυνση Αστυνομίας Λέσβου."

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey