Άνοδος και για την «Πρόο»

25/03/2018 - 19:21

Η 4η Αγωνιστική των Playoffs της Β' ΕΠΣ Λέσβου χάρισε και μαθηματικά ένα ακόμα εισιτήριο ανόδου, μετά από εκείνα των Αρίωνα Παλαιοκήπου και Απόλλωνα Δαφίων την περασμένη εβδομάδα. Ο λόγος για την Προοδευτική Σκ. Καλλονής που επιστρέφει στα «μεγάλα» σαλόνια του λεσβιακού ποδόσφαιρου, εξασφαλίζοντας τη 2η θέση των Playoffs στο βόρειο όμιλο.

Ωστόσο, μεγάλη μάχη αναμένεται να γίνει στο νότιο όμιλο, μετά το στραβοπάτημα του Παλλεσβιακού στην έδρα του Ορφέα Κεραμειών, αφού ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας παραμονεύει, με τις δύο διεκδικήτριες ομάδες να κονταροχτυπιούνται την ερχόμενη εβδομάδα στο μεταξύ τους ντέρμπι ανόδου.

4η Αγωνιστική

Νότιος Όμιλος

Ορφέας Κεραμειών - Παλλεσβιακός 1-1

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Ορφέας Κεραμειών και Παλλεσβιακός, σε ένα αποτέλεσμα που βάζει πάλι σε περιπέτειες τον «Παλλέ» στη μάχη για το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο της ανόδου. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ χάρη στο γκολ του Ζώτου, αλλά ο Χατζέλλης ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Θύελλα - Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 1-3

Τις δικές του πιθανότητες ανόδου εξακολουθεί να διεκδικεί ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας, που νίκησε τη Θύελλα στην Πηγή με 1-3. Σκόρερς των νικητών ο Κρασσόπουλος με 2 γκολ και ο Χρ. Τσιβγούλης, ενώ από τη Θύελλα χρίσθηκε σκόρερ ο Γιακαλής.

Ρεπό: Αρίων Παλαιοκήπου

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΝΟΤΙΟ όμιλο

Βόρειος Όμιλος

Άναξος - Ταξιάρχης Μανταμάδου 4-0

Εύκολη και δίκαιη επικράτηση για την Άναξο, σε ένα ματς δίχως βαθμολογική σημασία, απέναντι στον Ταξιάρχη Μανταμάδου. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε από τα γκολ των Στρ. Χαλκιώτη, Γιουντέρη, Τράχηλου και Βλουτή.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής - Φίλια 4-1 

Η Προοδευτική Σκ. Καλλονής επιστρέφει στην Α' ΕΠΣ Λέσβου μετά τη νίκη της επί της Φίλιας με 4-1. Χάρη στα γκολ των Κουμέλλη (2), Ρωμαίου και Ιγν. Νανίδη, η «Πρόο» έφτασε στο αναγκαίο βαθμολογικό τρίποντο που της εξασφάλισε και μαθηματικά το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο ανόδου από το βόρειο όμιλο. Η Φίλια πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Κριστίν Καλούλι. 

Ρεπό: Απόλλων Δαφίων

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΒΟΡΕΙΟ όμιλο

Φωτογραφία | Νίκος Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey