Μια ανάσα από την άνοδο ο Παλλεσβιακός

18/04/2018 - 19:05 Τελευταία τροποποίηση στις 18/04/2018 - 20:05

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε η 8η Αγωνιστική της Β' ΕΠΣ Λέσβου, στα Playoffs νοτίου και βορείου ομίλου. 

Ο Αρίων Παλαιοκήπου συνέχισε νικηφόρα, επικρατώντας του Ορφέα Κεραμειών (1-4), ενώ το τρίποντο απέσπασε και ο Παλλεσβιακός στην έδρα της Θύελλας Πηγής (2-5). Στο ντέρμπι του Λεκανοπεδίου, Προοδευτική Σκ. Καλλονής και Απόλλων Δαφίων αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1), ενώ η Φίλια κέρδισε στην έδρα της Ανάξου (2-4). 

8η Αγωνιστική

Ορφέας Κεραμειών-Αρίων Παλαιοκήπου 1-4 (1-0)
«Καραπαναγιώτειο» Μόριας

Με γκολ του Γρηγόρη Χατζέλλη προηγήθηκε ο Ορφέας Κεραμειών στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη οι πρωτοπόροι του νοτίου ομίλου στα Playoffs ισοφάρισαν πολύ γρήγορα με τον Γρηγόρη Χριστοδούλου σε 1-1 και πήραν το προβάδισμα από την άσπρη βούλα με τον ίδιο παίκτη λίγο αργότερα, για να ακολουθήσουν δύο ακόμη γκολ από τον Νίκο Κιοσσέ μέσα σε ένα τρίλεπτο, προς το τέλος του ματς. 

Θύελλα Πηγής-Παλλεσβιακός 2-5
Γήπεδο Πηγής

Ο «Παλλέ» άνοιξε το σκορ αρκετά νωρίς με γκολ του Γονιδέλλη (10'), για να ακολουθήσει πολύ γρήγορα και το 0-2 από τον Αζάμπι σε μια γρήγορη αντεπίθεση. Ο Στρατής Χριστοδούλου έκανε το 0-3 (32') για τον Παλλεσβιακό, με τον Αζάμπι να παίρνει εκ νέου τη σκυτάλη για το 1-4 με την επανέναρξη. Η Θύελλα μείωσε με γκολ του Γιακαλή (70') και αμέσως μετά έκανε και το 2-4 με τον Κάσσο (80'). Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε ο Στρατής Χριστοδούλου στις καθυστερήσεις του ματς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Να σημειωθεί ότι ο Αζάμπι είχε και δύο δοκάρια.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΝΟΤΙΟ όμιλο

Άναξος-Φίλια 2-4
Γήπεδο Πέτρας

Χορταστικό το ματς στην Πέτρα, με τη Φίλια να κερδίζει την Άναξο με σκορ 2-4. Ο Καραμιχαλάκης άνοιξε το σκορ 0-1 για τους φιλοξενούμενους, αλλά ο Στρατής Χαλκιώτης ισοφάρισε άμεσα σε 1-1. Το πρώτο μέρος είχε όμως δύο ακόμη τέρματα, με τον Καραμιχαλάκη για το 1-2 (41') και εν συνεχεία με τον Δίρλα για το 2-2 (45'). Στο δεύτερο ημίχρονο, ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς Κώστας Καραμιχαλάκης έφτασε σε προσωπικό χατ τρικ, πετυχαίνοντας το 2-3 (65') και ο Κριστίν Καλούλι έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για το τελικό 2-4 πέντε λεπτά πριν το τέλος.

Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Απόλλων Δαφίων 1-1 (1-1)
Γήπεδο Σκ. Καλλονής

Χωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι γοήτρου στο Λεκανοπέδιο. Η Προοδευτική είχε δύο δοκάρια με Κουμέλλη και Ρομέο, αλλά ο Απόλλων προηγήθηκε με εκτέλεση φάουλ του Μίμη Κουτλή (30'), αλλά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η ομάδα της Σκάλας Καλλονής έφερε το ματς στα ίσα με τέρμα που σημείωσε ο Ρομέο

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΒΟΡΕΙΟ όμιλο

Φωτογραφία | Νίκος Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey