Επέστρεψε ο Παλλεσβιακός

22/04/2018 - 22:33 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2018 - 13:31

Με τη δυναμική επιστροφή του Παλλεσβιακού στη μεγάλη κατηγορία του νησιού, ολοκληρώθηκε η 9η Αγωνιστική των Playoffs στη Β' ΕΠΣ Λέσβου. Η νίκη επί του Ορφέα Κεραμειών (3-0) έδωσε στον «Παλλέ» το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο από το νότιο όμιλο, ακολουθώντας έτσι τον Αρίωνα Παλαιοκήπου, αλλά και τους Απόλωνα Δαφίων, Προοδευτική Σκ. Καλλονής από το βόρειο όμιλο που επίσης προβιβάστηκαν.

Παλλεσβιακός - Ορφέας Κεραμειών 3-0 (1-0)

Την άνοδο του στην Α' ΕΠΣ Λέσβου εξασφάλισε ο Παλλεσβιακός, επιστρέφοντας στα μεγάλα σαλόνια του λεσβιακό ποδοσφαίρου ένα χρόνο μετά τον υποβιβασμό του. Δύο γκολ σημείωσε ο Αζάμπι, ένα σε κάθε ημίχρονο, ενώ το τελικό 3-0 επί του Ορφέα Κεραμειών ολοκλήρωσε ο Γονιδέλλης. Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες με Αζάμπι και Παπαποργυρίου. 

Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας - Θύελλα Πηγής 1-1 (0-0)

Σε ένα ματς διαδικαστικό ύψος χαρακτήρα, ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας προηγήθηκε με τον Τσιθριώτη λίγο πριν το τέλος  αλλά δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη, αφού με γκολ του Γιακαλή στις καθυστερήσεις η Θύελλα Πηγής ισοφάρισε σε 1-1. 

Ρεπό: Αρίων Παλαιοκήπου

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΝΟΤΙΟ όμιλο

Βορειος Όμιλος

Φίλια - Προοδευτική 2-2 (0-1)

Μπορεί η Προοδευτική να προηγήθηκε με 0-2 στο ματς, χάρη στα γκολ των Κουτσιανίτη και Ρομέου, αλλά η Φίλια δεν τα παράτησε και αφού πρώτα μείωσε με τον Σπύρου, έφτασε λίγο πριν το τέλος στο τελικό 2-2 με τέρμα του Κριστίν Καλούλι.

Ταξιάρχης - Άναξος 1-2 (0-0) 

Ματς που τα είχε όλα στο τελευταίο ημίωρο  με τον Ταξιάρχη να προηγήθηκε στο 68' χάρη στο γκολ του Ψωμά, αλλά την Αναξο να δείχνει σφυγμό κάνοντας ολική ανατροπή με δύο γκολ του Χαλκιώτη σε δύο λεπτά, το δεύτερο με πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι είχαν και αποβολή μδ τον Χονδρονικόλα.

Ρεπό: Απόλλων Δαφίων

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ των Playoffs στο ΒΟΡΕΙΟ όμιλο

Φωτογραφία | Νίκος Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey