Και του χρόνου με Τσολάκη η Θύελλα Πηγής

26/05/2018 - 13:04 Τελευταία τροποποίηση στις 26/05/2018 - 13:11

Ήταν από τις πιο οργανωμένες ομάδες της Β' ΕΠΣ Λέσβου, παρότι νεοφώτιστη ουσιαστικά, αφού επέστρεψε στην αγωνιστική δράση έπειτα από αρκετά χρόνια απουσίας.

Ο λόγος για τη Θύελλα Πηγής, που κατόρθωσε να μπει μάλιστα στη διαδικασία των Playoffs στο νότιο όμιλο, κατακτώντας την 5η θέση πέρυσι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ξεπερνώντας στους αγώνες κατάταξης και τον Ορφέα Κεραμειών, για να τερματίσει τελικώς 4η στην ειδική βαθμολογία.

Πρωτομάστορες της επιτυχημένης χρονιάς ήταν αναμφίβολα ο πρόεδρος Μπάμπης Κουτουγδής και ο προπονητής Νίκος Τσολάκης, με τον οποίο η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο για να συνεχίσει να οδηγεί από τον πάγκο τη Θύελλα, ποντάροντας στην αγάπη του για το σύλλογο, αλλά και στις ικανότητές του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL» μάλιστα, δεν αποκλείεται από τη νέα σεζόν στη διοίκηση της ομάδας της Πηγής να προστεθεί και πρόσωπο - έκπληξη, που ανήκει εδώ και χρόνια στο χώρο της διαιτησίας. Γεγονός που θα ενδυναμώσει ακόμα περισσότερο το σύλλογο οργανωτικά.

Φωτογραφία | Μανώλης Λαγουτάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey