ΑΟ Βασιλικών | Διεργασίες και στο βάθος... πρωταθλητισμός!

07/08/2018 - 12:47 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2018 - 12:47

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες στην αρχή του καλοκαιριού να έκαναν λόγο για αδυναμία του ΑΟ Βασιλικών να αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣ Λέσβου, ωστόσο όπως φαίνεται όχι απλώς θα συμμετάσχει κανονικά, αλλά θα έχει και στόχο πρωταθλητισμού.

Ο ΑΟ Βασιλικών, που επανασυστάθηκε το 2015 και έκτοτε κατόρθωσε να κερδίσει την άνοδο του στη Β' ΕΠΣ Λέσβου, βρέθηκε μτά το τέλος του πρωταθλήματος σε ένα δύσκολο «σταυροδρόμι», από το οποίο όμως φαίνεται πως διάλεξε το σωστό μονοπάτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «SL», μιλώντας με έναν εκ των ιδρυτών του, η προσπάθεια εξεύρεσης νέων παραγόντων για τη στελέχωση του διοικητικού συμβουλίου στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία και σύντομα θα ανακοινωθεί η νέα διοίκηση. Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η πορεία του ΑΟ Βασιλικών θα είναι πρωταγωνιστική, διεκδικώντας τον τίτλο και την άνοδο. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες μεταγραφικές κρούσεις, ενώ όλα δείχνουν πως αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ενδεχομένως να αναλάβει ο πολύπειρος Στρατής Αλεξίου, που κατάγεται από το χωριό και έχει μεγάλη εμπειρία σε ομάδες της μεγάλης κατηγορίας.

Την Παρασκευή ο ΑΟ Βασιλικών θα διοργανώσει μουσική βραδιά, προς ενίσχυση των προσπαθειών του στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λέσβου. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey