Την τελευταία αγωνιστική τα σπουδαία

14/04/2019 - 19:24 Τελευταία τροποποίηση στις 14/04/2019 - 19:40

Χωρίς καμία αλλαγή προχώρησε το πρόγραμμα της Β κατηγορίας με τον Ορφέα Κεραμειών και την Φίλια να συνεχίζουν με νίκες απέναντι σε Ορφέα Άντισσας και Έφηβο Παμφίλων αντίστοιχα.

Η ομάδα των Κεραμειών επικράτησε άνετα 5-0 επί του αντιπάλου της και όπως όλα δείχνουν την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί η μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Η Φίλια δεν είχε κανένα πρόβλημα στα Πάμφιλα κερδίζοντας 0-3 τον Έφηβο και θα περιμένει την τελευταία αγωνιστική αν κερδίσει την επόμενη εβδομάδα την Άναξο στραβοπάτημα από τον Ορφέα στην έδρα του με τον Αστέρα Νίκης για να "κλέψει" την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στην Α κατηγορία.

Την προτελευταία αγωνιστική ο Ορφέας Κεραμειών έχει ρεπό και νίκη η Φίλια θα μειώσει στους 2 βαθμούς οπότε χρειάζεται μόνο νίκη του Αστέρα στα Λουτρά καθώς εκείνη θα πάρει τους 3 πόντους στα χαρτιά με τα Λιονταράκια.

Στα άλλα παιχνίδια ο Μακαρέας ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Αχιλλέα στον Μεσότοπο και ο Ταξιάρχης με τον Κεραυνό επίσης ήρθαν σε ισοπαλία με το ίδιο σκορ. Ο Αστέρας Νίκης πέτυχε μεγάλη νίκη 1-4 μέσα στην Άναξο, ενώ ο Παπανικολής πέρασε από την Στύψη με 1-3. 

Τέλος, τα Βασιλικά νίκησαν 1-4 τον Αστέρα στο Ίππειος.

Δείτε ΕΔΩ τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ της Β' ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey