Επανεκκίνηση για Αστέρα Ιππείου

19/07/2019 - 19:44 Τελευταία τροποποίηση στις 19/07/2019 - 20:04

Μπορεί τα τελευταία χρόνια το σωματείο του Αστέρα Ιππείου να αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα που το έφεραν ίσως και ένα βήμα πριν τη διάλυση, όμως η φετινή χρονιά δεν θα είναι ίδια με τις προηγούμενες, αφού εκλέχτηκε νέο συμβούλιο και με γυναικείο άρωμα, το οποίο σκοπεύει να δώσει πνοή ξανά στην ομάδα και να κάνει ένα βήμα παραπάνω.

Το νέο ΔΣ αποτελείται από τους παρακάτω:

Πρόεδρος Χρυσοβαλαντης Βουτσής, Αντιπρόεδρος Ανδρέας Καρτάλης, Γενικός Γραμματέας Γιώργος Πολίτης, Ταμίας Χρυσάφης Δημήτρης, Σύμβουλοι Μαρούλα Μπατζάλη Στέλιος Παλιβάνης, Έλενα Μπριλάκη, Κλέαρχος Βράνης και Στρατής Τριανταφύλλου.

Στόχος της νέας διοίκησης σε συνεργασία με κάποια άτομα τα οποία βοηθάνε και κράτησαν την ομάδα τα προηγούμενα χρόνια, είναι η δημιουργία ενός καλού και ανταγωνιστικού συνόλου που θα έχει ως βάση τους ντόπιους ποδοσφαιριστές με την επιστροφή κυρίως των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες.

Θα δοθεί επίσης ιδιαίτερη βάση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των γύρω χωριών, αφού υπάρχει αρκετό υλικό.Τον δρόμο των επιστροφών άνοιξαν τον Ιανουάριο με την έλευση τους ο Μαυρομιχάλης και Ρουκουνιώτης, ενώ η πρώτη καλοκαιρινή κίνηση είναι η επιστροφή του Αλέξη Μπριλάκη στην ομάδα της καρδιά του.

Τέλος, εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και ο νέος προπονητής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey