Διοικητική και αγωνιστική ενίσχυση για τον Α.Ο.Βασιλικών!

30/08/2019 - 12:00 Τελευταία τροποποίηση στις 30/08/2019 - 12:16

Ανακατατάξεις είχε ο ΑΟ Βασιλικών με αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και την προσθήκη ποδοσφαιριστών.

Ο Νίκος Λάσκαρης βρίσκεται πλέον στη θέση του Προέδρου, ο Γ. Αράπογλου στη θέση του Γενικού Αρχηγού και ο Ν. Καλός υπεύθυνος επικοινωνίας.

Συγχρόνως ο Α.Ο. Βασιλικών ενισχύθηκε με πέντε μεταγραφές με στόχο να πραγματοποιήσει ανάλογη πορεία με την περσινή που σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα με 15 ομάδες της Β΄κατηγορίας τερμάτισε στην 4η θέση παρά τα σημαντικά γηπεδικά προβλήματα και τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς κατά την διάρκεια της χρονιάς. 

Συγκεκριμένα ο σύλλογος καλωσορίζει τον Ευστράτιο Καββαδά, τον οποίο απέκτησε από τον Απόλλωνα Δαφίων. Ο ποδοσφαιριστής  επιστρέφει ξανά στον σύλλογο καθώς έχει αγωνιστεί με την ομάδα νέων των Βασιλικών και είχε βγει πρωταθλητής Λέσβου - Λήμνου, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη στον Αιολικό και στον Α.Ο. Πολιχνίτου.

Επίσης, απέκτησε τον Σίμο Καμάτσο από τον Ορφέα Κεραμειών έμπειρος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και τον Γρηγόρη Χατζέλλη από τον Όλυμπο Αγιάσου ο οποίος αγωνίζεται στην επίθεση. 

Ακόμη, έκανε δικό του τον νεαρό και πολλά υποσχόμενο Πέτρο Στόϊκο επίσης από τον Όλυμπο, ενώ στη θέση του τερματοφύλακα επέστρεψε ο Στρατής Πατατζής ο οποίος αγωνιζόταν σε ομάδα των Αθηνών.

Τέλος, η ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της με μεγάλη ανταπόκριση από τους ποδοσφαιριστές με μοναδικό πρόβλημα το γεγονός ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο των Βασιλικών λόγω κάποιων παρεμβάσεων που πρέπει να γίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey