Ευχαριστεί τον Χασαπάκη ο Κεραυνός!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε το σωματείο του Κεραυνού Αφάλωνα για να ευχαριστήσει τον επί σειρά ετών πρόεδρο του σωματείου Παναγιώτη Χασαπάκη για την προσφορά του στο σωματείο όλα αυτά τα χρόνια. Συγκεκριμένα:

Η «ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ» ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΦΑΛΩΝΑ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΠΑΙΚΤΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΝΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΧΑΣΑΠΑΚΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ.

ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΣ, ΤΙ ΕΦΤΑΙΞΕ, ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΕΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ.

ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΦΑΛΩΝΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ!!!!! ΈΝΑΣ ΕΚΡΗΚΤΙΚΌΣ ΧΑΡΑΚΤΉΡΑΣ ΑΛΛΆ ΠΆΝΤΑ ΑΛΗΘΙΝΌΣ ΠΟΥ ΈΔΙΝΕ ΤΗΝ ΚΆΘΕ ΜΆΧΗ

ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ!!!!

ΤΟΥ ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΦΑΛΩΝΑ.

Karekos728x90