Πρώτες νίκες για Αστέρα-Ορφέα και Ατρόμητο

07/11/2021 - 17:02 Τελευταία τροποποίηση στις 07/11/2021 - 18:34

Φωτογραφία από τον αγώνα Μακαρέας Άγρας-ΑΟ Βασιλικών

Συνέχεια στην Β ΕΠΣΛ με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής η οποία δεν έκρυβε κάποια έκπληξη.

Στις πρωινές αναμετρήσεις Καραβαγγέλης και Ορφέας Άντισσας έμειναν στην λευκή ισοπαλία 0-0, ενώ στη Μόρια ο Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας φιλοδώρησε με 6 τέρματα τον Αίγειρο Μυστεγνών με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κούτσα, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, ο Πάντζαρης πέτυχε 2 γκολ και ένα ο Ατζέμης. 

Ο Αλκιβιάδης στο Κάτω Τρίτος καθάρισε την υπόθεση νίκης από το πρώτο μέρος με σκορ 4-0. Ο Χατζηβαγιάνης βρήκε δίχτυα τρεις φορές, ενώ σκόρερ χρίστηκε και ο Ρονάλντο Σιμόνι, με τον Πολιχνίτο να μειώνει στο τελικό 4-1 στο 55' με τον Μαζέλλη.

Άνετη νίκη και για τον Αρίων Παλαιοκήπου ο οποίος νίκησε 3-0 τον Αστέρα Νίκης. Ο Τσαϊρης από την άσπρη βούλα ευστόχησε εις διπλούν, με τον Γιακαλή να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Πρώτη νίκη για τον Αστέρα-Ορφέα κόντρα στον Ταξιάρχη με 4-0. Ο Μαυρομιχάλης στο 21' με πέναλτι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, στο 83' ο Μιχάλης Παπαδάτος έκανε το 2-0, στο 91' ο Αλέξανδρος Λημναίος ανέβασε το σκορ στο 3-0 και στο 94' ο Χρήστος Γραμματάς σκόραρε ξανά για την ομάδα του κλείνοντας στο 4-0.

Τους τρεις πόντους πήρε και ο Παπανικολής κερδίζοντας με 1-3 την Άναξο. Στο 20' ο Χατζηδιαμαντής ένα το 0-1, το 0-2 προήλθε από αυτογκόλ του Δαμιανού στο 50', ο Χαλκιώτης μείωσε σε 1-2 στο 70', όμως ο Απαλίδης στο 90' με ωραία κεφαλιά κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα της Ερεσού. 

Με το δεξί ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Μακαρέας κερδίζοντας 2-0 τον ΑΟ Βασιλικών. Στο πεντάλεπτο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από τα 11 βήματα με τον Τζαγκαρέλλο έπειτα από την ανατροπή του Γώργου Χυδεριώτη και στο 75' ο Γιάννης Ιντζιρτζής με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-0, ενώ η ομάδα της Άγρας είχε και δοκάρι με τον Παντελή Χυδεριώτη.

Τέλος, στο μοναδικό παιχνίδι της Α κατηγορίας η Προοδευτική πήρε την νίκη στο 90' με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γιατζιτζόγλου, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε για τον Ανδρονικά με δεύτερη κίτρινη ο Γιώργος Σαμπάνης.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey