Στον Παπάδο το ενδιαφέρον

18/11/2021 - 20:43 Τελευταία τροποποίηση στις 18/11/2021 - 21:12

Πράξη τρίτη στην Β ΕΠΣΛ με το ντέρμπι Αρίων Παλαιοκήπου-Αλκιβιάδης να ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα, το οποίο θα ολοκληρωθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Αυτήν την Κυριακή 21/11 στις 15:00 θα πραγματοποιηθούν οι τέσσερις από τις επτά αναμετρήσεις συνολικά καθότι σε κάποια γήπεδα παρατηρείται συνωστισμός λόγω αγώνων ανώτερων κατηγοριών. Στο γήπεδο Παπάδου για τον 1ο όμιλο θα διεξαχθεί το γειτονικό ντέρμπι μεταξύ Αρίων και Αλκιβιάδη με τις δύο οι οποίες συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για άνοδο στην Α κατηγορία. Επίσης, ο Ατρόμητος φιλοξενεί τυπικά στη Μόρια τον Αστέρα-Ορφέα και ο Ταξιάρχης υποδέχεται τον Πολιχνίτο, ενώ η αναμέτρηση Αστέρας Νίκης-Αίγειρος ορίστηκε την επόμενη Κυριακή 28/11 την ίδια ώρα.

Στον 2ο όμιλο θα διεξαχθεί μόνο ένα παιχνίδι μεταξύ Αχιλλέα και Μακαρέα. Το επόμενο Σάββατο ο ΑΟ Βασιλικών θα παίξει στις 15:00 στην Καλλονή με τον Παπανικολή, ενώ το πρωί της επομένης στις 11:30 o Καραβαγγέλης θα αναμετρηθεί στην Πέτρα με την Άναξο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey