Μαθημένος στην κορυφή ο Αχιλλέας Πέτρας

14/03/2011 - 11:34

Η 2η Αγωνιστική της Β' Φάσης περιελάμβανε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και πολλά γκολ στα γήπεδα ανά τη Λέσβο. είναι χαρακτηριστικό ότι σε πέντε μόλις ματς σημειώθηκαν συνολικά 24 γκολ, γεγονός που ενθουσίασε όσους φίλους του ποδοσφαίρου προτίμησαν να περάσουν το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο.

Ξεχώρισαν οι εντός έδρας νίκες του Εθνικού Θερμής επί του Καραβαγγέλη Στύψης (4-2) και του Ερμή Παμφίλων επί του Ατρομήτου Ανεμώτιας (4-2). Την πρώτη της νίκη στη Β' Φάση πέτυχε η Άναξος, που κέρδισε τα Λιονταράκια (3-1), ενώ σαρωτικός ήταν ο Αχιλλέας Πέτρας που θριάμβευσε μέσα στην Ερεσό επί του Παπανικολή (0-4). Τέλος, ισόπαλο έληξε το ματς ανάμεσα σε Αστέρα Ιππείου και Παλλεσβιακό (2-2).

Αποτελέσματα

2η Αγωνιστική
Εθνικός Θερμής-Καραβαγγέλης Στύψης 4-2
Ερμής Παμφίλων-Ατρόμητος Ανεμώτιας 4-2
Αστέρας Ιππείου-Παλλεσβιακός 2-2
Άναξος-Λιονταράκια 3-1
Παπανικολής Ερεσού-Αχιλλέας Πέτρας 0-4

Βαθμολογία

 

Β' Κατηγορία - Όμιλος Ανόδου
B. Γκολ
1. Αχιλλέας Πέτρας
10
6-1
2. Εθνικός Θερμής
8
5-3
3. Λιονταράκια 5
4-5
4. Παπανικολής Ερεσού 5 3-5
5. Καραβαγγέλης Στύψης
4
5-4
6. Ερμής Παμφίλων 4 5-5
7. Παλλεσβιακός 4 4-5
8. Άναξος 4 3-4
9. Ατρόμητος Ανεμώτιας 4 3-5
10.

Αστέρας Ιππέιου

2
3-5

Τα Φύλλα Αγώνων της 2ης Αγωνιστικής

Άναξος-Λιονταράκια 3-1

Την πρώτη νίκη στη Β' Φάση του πρωταθλήματος πέτυχε η Άναξος, που κέρδισε τα Λιονταράκια με σκορ 3-1. Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα από το ημίχρονο, με γκολ του Καραλίδη, ο οποίος σημείωσε και δεύτερο γκολ στην επανάληψη, ενώ για την Άναξο σκόραρε και ο Βλουτής. Η ομάδα του Βαγγέλη Σπανού σκόραρε με τον Τριλιανό στην επανάληψη, είχε και δοκάρι με τον Ζαφειρίου, όμως δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το ματς.

Αστέρας Ιππείου-Παλλεσβιακός 2-2(1-1)

Αν και στο ματς που πραγματοποιήθηκε στο Ίππειος, σημειώθηκαν τέσσερα γκολ, ο κόσμος που το παρακολούθησε θα το θυμάται για τέσσερις αποβολές και τους τραμπουκισμούς. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο τοπικός Αστέρας κι ο Παλλεσβιακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Το ημίχρονο βρήκε επίσης τις δύο ομάδες να μοιράζονται τα πάντα (1-1). Σκόρερ για τους γηπεδούχους χρίσθηκε ο Πλ. Καρτάλης, ενώ για τους φιλοιξενούμενους τα γκολ πέτυχαν οι Αλ.Τσιμπούκης και  Κουρουβακάλης. Το ματς ωστόσο σημαδεύτηκε από τέσσερις αποβολές και ένταση εντός αγωνιστικού χώρου, με τον διαιτητή Κουλουδή να αποβάλλει τους Πλ. Καρτάλη και Σαμαρά από τον Αστέρα Ιππείου και τους Αλ.Τσιμπούκη και Μιχ. Τσιμπούκη από τον Παλλεσβιακό. Μάλιστα σημειώθηκε και επεισόδιο ανάμεσα σε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων και τον επόπτη Παναγιώτη Συβρή, σε εικόνες που αποτελεούν αναμφίβολα ντροπή και τελευταία παρατηρούνται συχνά στα γήπεδα της Λέσβου.

Παπανικολής Ερεσού-Αχιλλέας Πέτρας 0-4

Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας δε συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση στην Ερεσό από τον τοπικό Παπανικολή και με το ευρύ 0-4 συνέχισε να οδηγεί την κούρσα στη Β' Φάση του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Πέτρας ήταν ανώτερη και πέτυχε γκολ με τους Νικόλοφ (2), Αχ. Βερβέρη και Καραμιχαλάκη.

Ερμής Παμφίλων-Ατρόμητος Ανεμώτιας 4-2

Μπορεί το Α' Ημίχρονο να ήταν φτωχό παραγωγικά, με το 0-0 να μην προμηνύει καταιγισμό φάσεων και γκολ, όμως στην επανάληψη οι δύο ομάδες βάλθηκαν να κάνουν στο γήπεδο όσα δεν έκαναν στο πρώτο 45λεπτο. Το τελικό 4-2 υπέρ της ομάδας των Παμφίλων τα λέει όλα. Σκόρερς για τον Ερμή οι Βούρος (2), Χαλακατέβας, και Παπαδημητρίου. Για την ομάδα της Ανεμώτιας γκολ πέτυχαν οι Ιντζές και Βερδούκας (αυτογκόλ). Οι δύο ομάδες τράνταξαν και τα δοκάρια, με τον Βούρο να έχει ένα για λογαριασμό του Ερμή και τους Νησιώτη και Μηνά Παπαδόπουλο, από ένα, για την ομάδα της Ανεμώτιας.

Εθνικός Θερμής-Καραβαγγέλης Στύψης 4-2

Εντυπωσιακό ματς σημειώθηκε και στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής, με τον Εθνικό να παίνρει τη νίκη με σκορ 4-2 απέναντι στον Καραβαγγέλη Στύψης. Τα γκολ των γηπεδούχων, που προηγήθηκαν με 2-1 στο ημίχρονο, πέτυχαν οι Σαντορινιός, Βαλσάμης (2) και Μιχ. Κατζανός. Για τους φιλοξενούμενους τα τέρματα σημείωσαν οι Πετριώτης και Καράμανλης. Η ομάδα της Θερμής είχε και δοκάρι με τον Σαλιάρη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey