Επικράτησαν τα φαβορί

04/12/2021 - 17:06 Τελευταία τροποποίηση στις 04/12/2021 - 17:47

Υπό βροχή διεξήχθη η 4η αγωνιστική στην Β κατηγορία η οποία δεν έκρυβε κάποια έκπληξη. Ο Αλκιβιάδης πήρε άλλη μια εύκολη νίκη 4-0 απέναντι στον Αίγειρο, ο Αχιλλέας νίκησε 4-2 τον ΑΟΒ, ο Ατρόμητος νίκησε επίσης με 2-0 τον Ταξιάρχη και ο Πολιχνίτος με το ίδιο σκορ τον Αρίων Παλαιοκήπου, ενώ στο μοναδικό παιχνίδι της Α ΕΠΣΛ η Προοδευτική επιβλήθηκε 2-1 κόντρα στην Αναγέννηση Γέρας.

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής ο ΑΟ Πολιχνίτου πήρε το τρίποντο κόντρα στον Αρίων με δύο τέρματα στο πρώτο μέρος και συγκεκριμένα στο 18' με τον Καστανάκη και στο 32' με τον Σταμογιώργο.

Νίκη με 2-0 και για τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας απέναντι στον Ταξιάρχη. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Χειλά έπειτα από γύρισμα του Νικόδημου Δρακούλη ο οποίος στάθηκε άτυχος στο 35ο λεπτό καθώς ατόχησε από τα 11 βήματα με τον τερματοφύλακα του Ατρομήτου  Πότκα να αποκρούσει εντυπωσιακά. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο τέρμα με τον Ζηρόπουλο ο οποίος κλείδωσε την νίκη για την ομάδα του.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σουπούλη ο οποίος σημείωσε 4 γκολ ο Αχιλλέας νίκησε 4-2 τον ΑΟ Βασιλικών. Το ημίχρονο έληξε 2-0, με τον Στέλιο Πατζατζή να μειώνει 2-1 στο 51', όμως ο Σουπούλης χτύπησε ξανά στο 55' και στο 73', ενώ στο 80' ο Χάνος σκόραρε για τους φιλοξενούμενους για το τελικό 4-2.

Χαλαρή νίκη για τον Αλκιβιάδη 4-0 με αντίπαλο τον Αίγειρο Μυστεγνών. Στην ανάπαυλα το σκορ ήταν 1-0 με σκορερ τον Ανηφόρου από το 6ο λεπτό, ενώ στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και πέτυχαν ακόμα 3 γκολ με τον Παναγιώτη Ζήση, τον Μιχάλη Χατζηβαγιάνη και τον Βύρων Σταυρινό.

Στον μοναδικό αγώνα της Α ΕΠΣΛ, η Προοδευτική πήρε σπουδαία νίκη 2-1 απέναντι στην ομάδα της Γέρας. Ο Αζάμπι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίχρονο, με την Αναγέννηση να κάνει το 1-1 στο 50' μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μανούσου, το γκολ του οποίου δεν ήταν αρκετό αφού ο Πάντας στο 75' έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα της Σκάλας Καλλονής η οποία το διατήρησε έως το τέλος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey