Πρώτο τρίποντο για τον ΑΟ Βασιλικών

19/12/2021 - 17:07 Τελευταία τροποποίηση στις 22/12/2021 - 00:13

Φωτογραφία από τον αγώνα Ορφέας Άντισσας-Αχιλλέας Πέτρας

Γκολ και θέαμα στους αγώνες της 5ης αγωνιστικής της Β ΕΠΣΛ με εμφατικές νίκες για τους πρωτοπόρους. Για τον 1ο όμιλο, ο ΑΟ Βασιλικών πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα με το ευρύ 4-0 απέναντι στον Καραβαγγέλη, ο Μακαρέας νίκησε με το ίδιο σκορ την ομάδα της Ανάξου και ο Αχιλλέας 1-2 απέναντι στον Ορφέα Άντισσας. Στον 2ο όμιλο, ο Αλκιβιάδης σάρωσε 7-1 τον Αστέρα(Ορφέα), ο Αρίων κέρδισε 1-3 τον Ταξιάρχη και ο Αίγειρος επιβλήθηκε 2-0 επί του Πολιχνίτου.

Με σκορ 4-0 κατέκτησε ο ΑΟΒ το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα, ξεφεύγοντας από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Γιάννο Μπενζίου ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ 36', 50' και 85' με πέναλτι, ενώ το 3-0 έγινε από τον Ντέντσια. Για τον Καραβαγγέλη στο πρώτο ημίχρονο αποχώρησε τραυματίας ο Ναυπλιώτης, ενώ στο 86' ο Νταλαμπέκης αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

Με 0-4 επίσης πέρασε ο Μακαρέας από την Πέτρα κόντρα στην Άναξο, παιχνίδι στο οποίο σημειώθηκε η φάση της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι στο 10ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, με τον Χαλκιώτη να χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφού ο Δρακούλης απέκρουσε εντυπωσιακά κρατώντας το μηδέν, ενώ λίγο αργότερα ο Ουζουνέλλης για τον Μακαρέα έστειλε την μπάλα δοκάρι. Στο 40΄ήταν η σειρά του Μακαρέα να κερδίσει πέναλτι με τον Χυδεριώτη, όμως έπειτα από υπόδειξη του προπονητή Καρακλά ο παίκτης έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα, καθώς πριν την φάση του πέναλτι είχε προηγηθεί μαρκάρισμα σε παίκτη της Ανάξου χωρίς να τηρηθεί το fair play. Έτσι, ο προπονητής του Μακαρέα θεώρησε σωστό να μην σκοράρει η ομάδα του κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων των φιλάθλων αλλά και των αντιπάλων. Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Άγρας άνοιξε το σκορ στο 65' με τον Δημήτρη Ιντζιρτζή, στο 69' ο Βασίλης Τσακαρέλλος έκανε το 0-2, στο 85' ο Κώστας Μέστρος σημείωσε το 0-3 και στο 89' ο Τσακαρέλλος ξανά διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Ο Αχιλλέας πέρασε νικηφόρα 1-2 με ανατροπή από την Άντισσα. Ο Τάσος Σάββας έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 20', όμως ο Διαμαντής Ράμα στο 52' ισοφάρισε για τον Αχιλλέα και ο Σουπουλης στο 64' έκανε την ολική ανατροπή 1-2, ενώ η ομάδα της Πέτρας είχε και τρία δοκάρια.

Την νίκη με 2-0 πανηγύρισε ο Αίγειρος κόντρα στον Πολιχνίτο. Το πρώτο ημίχρονο ήταν στείρο 0-0, με τον Ηλία Πάστο να βάζει μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 62' και τον Πλιάκα στο 75' να στέλνει για δεύτερη φορά τη μπάλα στην αντίπαλη εστία, ενώ στο 50' ο Πολιχνίτος έχασε την ευκαιρία να προηγηθεί με τον Σταμογιώργο να στέλνει τη μπάλα στο δοκάρι. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες λόγω των αποβολών του Καμπάνη στο 90' και Ισαλλάρι στο 94'.

Πέρασε από τον Μανταμάδο ο Αρίων Παλαιοκήπου με σκορ 1-3. Το 0-1 έγινε στο 19' με εκτέλεση φάουλ του Δημητράκα, ενώ στην ίδια φάση αποβλήθηκε για τους γηπεδούχους ο Φυντάνης. Ο Σαμιώτης στο 60' διπλασίασε για τον Αρίωνα, ο Γιακαλής πέτυχε στο 70' το 0-3 και ο Σταματής στο 89' μείωσε σε 1-3 για τον Ταξιάρχη, ενώ στο 52' ο Καπιωτάς για τους γηπεδούχους αστόχησε από την λευκή βούλα.

Σάρωσε ξανά ο Αλκιβιάδης κερδίζοντας 7-1 τον Αστέρα(Ορφέα), σε έναν αγώνα που δεν έλειψαν οι αψυμαχίες και οι εντάσεις. Ο Χατζηβαγιάννης στο 22' άνοιξε το σκορ, ο Σιμόνι στο 27' ανατράπηκε από τον Κουτσέλλη εντός περιοχής με τον Ανφόρου να είναι εύστοχος από τα 11 βήματα και τον Χατζηβαγιάννη στο 35' να κάνει το 3-0, ενώ ο Ανηφόρου πάλι στο 45' σημείωσε το 4-0. Στην επανάληψη, ο Παλαμίδας στο 59' πέτυχε το 5-0, στο 65' ο Σιμόνι το 6-0, ο Παλαμίδας ξανά στο 71' το 7-0 και τέλος έπειτα από χέρι του Κόμβου εντός περιοχής ο Καλαγάνης από το σημείο του πέναλτι πέτυχε το γκολ της τιμής για για τους φιλοξενούμενους.

Το πρωί στο γήπεδο της Φίλιας για την Α ΕΠΣΛ ο Ανδρονικάς νίκησε 3-0 τον Αρίωνα Μήθυμνας. Ο Στρατής Δελόλμας στο 19' έδωσε προβάδισμα στην ομάδα των Παρακοίλων, με τον Νταή στο 22' να κάνει το 2-0. Στο 79' ο Ηρακλής Τραγέλλης διαμόρφωσε το 3-0, ενώ στο 77' αποβλήθηκε για τον Ανδρονικά με δεύτερη κίτρινη ο Τσίγκας.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey