"Φρέναρε" τον Παπανικολή ο Αχιλλέας

23/01/2022 - 17:29 Τελευταία τροποποίηση στις 23/01/2022 - 20:27

Φωτογραφία από τον αγώνα Διαγόρας-Φίλια

Ανατροπές και εκπλήξεις σημειώθηκαν στην 7η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Β ΕΠΣΛ, ενώ για την Α ΕΠΣΛ ο Διαγόρας έμεινε στο 0-0 με τη Φίλια. Στον 1ο όμιλο ο Αχιλλέας απέσπασε την ισοπαλία 0-0 από τον Παπανικολή, ο Ορφέας Άντισσας κέριδσε 0-5 την ομάδα της Ανάξου και ο Μακαρέας 1-0 τον Καραβαγγέλη. Στον 2ο όμιλο, ο Αλκιβιάδης νίκησε 3-1 τον Αστέρα Νίκης, ο Αίγειρος έμεινε στο 2-2 με τον Ταξιάρχη, ο Αρίων Παλαιοκήπου έφυγε νικητής 1-2 κόντρα στον Αστέρα(Ορφέα) και Πολιχνίτος νίκσε 2-1 τον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας.

Μεγάλη απώλεια για τον Διαγόρα το σημερινό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα της Φίλιας, η οποία απέδειξε ξανά ότι δεν βρίσκεται τυχαία στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, πίεσαν παραπάνω στο δεύτερο ημίχρονο, ωστόσο η Φίλια πήρε την ισοπαλία χωρίς να ζοριστεί ιδιαίτερα. Και οι δύο ομάδες στο τέλος είχαν από μια καλή ευκαιρία. Με αυτό το αποτέλεσμα άνοιξε περισσότερο η βαθμολογική ψαλίδα του Διαγόρα με τον Αετό, ο οποίος προπορεύεται πλέον με 7 πόντους, ενώ ακολουθεί και το ντέρμπι μεταξύ τους στα Λουτρά την επόμενη Κυριακή.

Πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα για τον Παπανικολή, ο οποίος σκόνταψε κόντρα στον τρίτο Αχιλλέα. Παρουσία αρκετών φιλάθλων στο "Καραβογιάνειο", οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος δημιουργώντας αρκετές φάσεις, χωρίς να μπορέσουν να παραβιάσουν ωστόσο τα αντίπαλα δίχτυα. Στη συνέχεια ο Αχιλλέας ισορρόπησε με διακριθέντα ξανά τον Σουπουλη, ο Παπανικολής ήταν αυτός όμως ο οποίος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ από τα 11 βήματα με τον τερματοφύλακα του Αχιλλέα Βαριάμη Γιάννη να αποκρούει την εκτέλεση του Ρομέο κρατώντας το 0-0 έως το τέλος.

Ευρεία νίκη και δεύτερη σερί πανηγύρισε ο Ορφέας Άντισσας κόντρα στην ομάδα της Ανάξου η οποία αγωνίστηκε όμως σε όλο το παιχνίδι με 9 παίκτες. Το σκορ άνοιξε στο 17' ο Γονιδέλλης, το 0-2 έγινε στο 26' από τον Τάσο Σάββα και το 0-3 ξανά από τον Γονιδέλλη, για να κλείσει το σκορ ημιχρόνου στο 0-4 από τον Θεολόγο Σάββα. Στο 65' ο Ψαρόγλου έκανε το 0-5, ενώ οι γηπεδούχοι απώλεσαν την ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της τιμής με τον τερματοφύλακα Ευσταθόπουλο ο οποίος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι. 

Νίκη με ανατροπή 2-1 για τον Πολιχνίτο απέναντι στον Ατρόμητο. Η ομάδα της Αγ. Μαρίνας προηγήθηκε με τον Κουζινόγλου στο 25', αλλά ο Πολιχνίτος στο 43' ισοφάρισε με τον Λόκο και στο 82' με τον Νικέλλη πέτυχε ολοκληρωτική ανατροπή παραμένοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Λαχτάρισε ο Αλκιβιάδης αλλά τελικά κατάκτησε άλλη νίκη απέναντι στο νεανικό σύνολο του Αστέρα Νίκης. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν στο σκορ 33΄ με τον Λιτσολάρι, όμως στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους ο Σταυρινός με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1. Στη συνέχεια ο Μαρίνος Ανήφορος έχασε πέναλτι, όμως λίγο αργότερα έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ στο 94' ο Αποστόλης Ανήφορος διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στα αρνητικά του αγώνα ο τραυματισμός του νεαρού παίκτη του Αστέρα Πατσέλλη ο οποίος αποχώρησε.

Στις πρωινές αναμετρήσεις, ο Μακαρέας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Τσακαρέλου έκαμψε την αντίσταση του Καραβαγγέλη μένοντας στο φτωχό 1-0 παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στη Θερμή, ο Ταξιάρχης απέσπασε ισοπαλία από τον Αίγειρο μετρώντας των πρώτο βαθμό στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μανταμάδου προηγήθηκε με τον Βελάνη, όμως ο Πλιάκας έκανε το 1-1 για τον Αίγειρο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπάμπης Βαξεβάνης έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, όμως ο Στρατής Δρακούλης λίγο πριν το τέλος έφερε το ματς στο τελικό 2-2.

Στη Μόρια, ο Καβαδδάς έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους, όμως ο Γιακαλής ισοφάρισε για τον Αρίωνα και ο Γιαννίκος χάρισε τους τρεις πόντους στους φιλοξενούμενους. Για τον Αστέρα(Ορφέα) είχε δοκάρι ο Καμαρός.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής Α ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Α ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής Β ΕΠΣΛ

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία Β ΕΠΣΛ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey