Μπαράζ μεταγραφών και ανανεώσεων στον Καραβαγγέλη Στύψης

27/09/2022 - 10:15 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2022 - 10:40

Ανανεωμένος και ενισχυμένος αναμένεται να παρουσιαστεί ο Καραβαγγέλης Στύψης στο νέο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ με την διοίκηση να έχει θέσει ψηλά τον πήχη, έχοντας κινηθεί δυναμικά έως τώρα στο μεταγραφικό παζάρι.

Στην ομάδα της Στύψης η οποία επιστρέφει φέτος στην φυσική της έδρα καθώς έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες, θα αγωνίζονται οι έμπειροι μεσοεπιθετικοί Γιώργος Μαμάκος και Γιώργος Βελούτσος με παρουσία αρκετών ετών στην ομάδα του Αιγέα. Επίσης, τη φανέλα του σωματείου θα φορέσουν οι αμυντικοί Κώστας Ζαχαρίου, Δημήτρης Κάσσος και Γρηγόρης Αγάς, ο Ταξιάρχης Βασιλέλλης από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ενώ στον άσο ενισχύθηκε με τον τερματοφύλακα Άλμπι που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γέρας.

Ακόμη στην ομάδα επέστρεψε ο Γιάννης Κεντέρης, ενώ ανανέωσαν ο Γιώργος Κουλαμανδάς, Ραφαήλ Ναυπλιώτης και Αντώνης Δημήτρης. Ακόμη, στην ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα αγωνίζονται ο Αλέξανδρος Θεοχάρης και ο Μαρίνος Φραντζεσκάκης.

Πρόκειται για νέο ροστερ, με τον προπονητή της ομάδας Ξενοφώντα Χαραλαμπή να πρέπει να "χτίσει" εξ'αρχής μια νέα ομάδα ουσιαστικά. Τέλος, ο Καραβαγγέλης αν και ακόμα βρίσκεται σε αρχικό στάδιο προετοιμασίας έχει αγωνιστεί σε δύο φιλικά με Αστέρα Νίκης και Παλλεσβιακό μετρώντας μια νίκη και μία ήττα αντίστοιχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey