Νίκες με ανατροπές για Μακαρέα,Μεσότοπο και Καραβαγγέλη

20/11/2022 - 18:23 Τελευταία τροποποίηση στις 20/11/2022 - 19:07

Μεγάλες ανατροπές σημειώθηκαν στις αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής του βορείου ομίλου της Β ΕΠΣ Λέσβου, με τον Καραβαγγέλη, τον Μακαρέα και τον Μεσότοπο να παίρνουν τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ για τον νότιο όμιλο ο Αστέρας Νίκης σημείωσε την τέταρτη διαδοχική νίκη 1-3 απέναντι στον Κεραυνό Αφάλωνα.

Άνετη νίκη για τον Καραβαγγέλη

Με σκορ 2-5 ο Καραβαγγέλης πέρασε άνετα από το γήπεδο Πέτρας κόντρα στην Άναξο. Τρία πέναλτι έκριναν το πρώτο ημίχρονο το οποίο έληξε 1-2 υπέρ του Καραβαγγέλη. Στο 14' ο Συμενής άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους από τα 11 βήματα και στη συνέχεια η ομάδα της Στύψης έκανε την ανατροπή με τον ίδιο τρόπο στο 17' με τον Γιώργο Βελούτσο και στο 30' με τον Χρήστο Τσαϊρη. Στο 49' ο Μαστραντωνάς σημείωσε το 1-3, ο Μάριος Τοπάλι με απ' ευθείας φάουλ στο 54' έκανε το 1-4, ένα λεπτό αργότερα ο Τράχειλος μείωσε 2-4 και στο 65' ο Γιώργος Βελούτσος ξανά διαμόρφωσε με σουτ το 2-5.

Πρώτη ήττα για τον Αχιλλέα

Τεράστιο νίκη πέτυχε ο Μακαρέας στην έδρα του Αχιλλέα, σημειώνοντας μεγάλη ανατροπή με τελικό σκορ 3-4. Στο πρώτο μόλις λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Αλέξη Ράμα, όμως μετά από πέντε λεπτά ο Προκόπης Βασιλέλλης με ένα τρομερό βολ πλανέ κάρφωσε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα ισοφαρίζοντας 1-1 για τον Μακαρέα. Στο 18ο λεπτό ο Σούπουλης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι μετά από χέρι του Χρήστου Γιαννή εντός περιοχής έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στον Αχιλλέα. Στην επανάληψη ο Γιαννής με πέναλτι ισοφάρισε 2-2, στο 54' ο Γιακαλής έφερε τούμπα το ματς πετυχαίνοντας το 2-3 και ο Γιαννής ξανά στο 93' με πέναλτι έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Ένα λεπτό αργότερα ο Σούπουλης μείωσε στο τελικό 3-4, ενώ ο Αχιλλέας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Πάντα στο 75'.

Πρώτη νίκη για τον Μεσότοπο

Νίκη με ανατροπή και για τον Μεσότοπο με 4-2 κόντρα στον Παπανικολή. Ο Βασίλας στο τρίτο λεπτό έκανε το 1-0, στο 24' ο Κουρκουμέλης με πέναλτι ισοφάρισε 1-1 και στο 32' ο Πέττερ μετά από κόντρα έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα της Ερεσού 1-2. Στο 58' Μιχάλης Βακάλης πέτυχε το 2-2 και με δύο γκολ του Κυριάκου Βατζάκα στο 86' και 90' αντίστοιχα ο Μεσότοπος πανηγύρισε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. 

"Τρένο" ο Αστέρας Νίκης

Άλλη μια νίκη για τον Αστέρα Νίκης αυτή τη φορά με 1-3 απέναντι στον Κεραυνό. Σε ένα καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο Κάσσος στο 25' βγήκε μόνος του με το τέρμα γράφοντας το 0-1, ενώ ο Ψούνος δέκα λεπτά αργότερα έφερε το ματς στα ίσια για τον Κεραυνό. Στο 49' ο Αστέρας πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ με τον Γιάννη Ευαγγέλου και στο 90' με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του ίδιου διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey