Πέρασε από τη Μόρια ο ΑΟ Βασιλικών

26/11/2022 - 17:44 Τελευταία τροποποίηση στις 30/11/2022 - 11:48

Φωτογραφία από τον αγώνα Μακαρέας Άγρας-Άναξος

Ο ΑΟ Βασιλικών πέρασε από τη Μόρια με 1-3 υποχρεώνοντας στην πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα τον πρωτοπόρο Αστέρα Νίκης. Στον δεύτερο αγώνα του νοτίου ομίλου, ο Αστέρας(Ορφέας) νίκησε με το ίδιο σκορ τον Ταξιάρχη και για τον βόρειο όμιλο, Μακαρέας και Ορφέας Άντισσας πήραν επίσης τους τρεις βαθμούς απέναντι στον ΑΟ Ανάξου και τον Αχιλλέα αντίστοιχα.

Πρώτη απώλεια βαθμών για τον Αστέρα Νίκης

Στο ντέρμπι του νοτίου ομίλου, ο ΑΟΒ πανηγύρισε μεγάλη νίκη κόντρα στον Αστέρα Νίκης που παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με το σφύριγμα για τη πρώτη σέντρα ο Μπενζίου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας γράφοντας το 0-1 και στο 13' ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα των Βασιλικών. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, ο Ράσκος με ασύλληπτο σουτ έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους γηπεδούχους μειώνοντας 1-2. Ο ΑΟΒ στη συνέχεια ήταν πιο κινητικός και με τον Αντωνέλλη στο 53' έκανε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.

Σπουδαία νίκη για τον Αστέρα(Ορφέα)

Με το διπλό 1-3 έφυγε από τον Μανταμάδο ο Αστέρας(Ορφέας) κόντρα στον Ταξιάρχη. Ο Καββαδάς στο 16' έκανε το 0-1 και ο μόνιμος σκόρερ των γηπεδούχων Ψωμάς στο 20' έφερε το ματς στα ίσια. Στο 47' και στο 70' ο Κόμβος με δύο προσωπικά τέρματα χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους, που είχαν και ένα δοκάρι με τον Καββαδά, ενώ με 10 παίκτες ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Ταξιάρχης λόγω της αποβολής του Παναγιώτη Δελόλμα.

Τρίποντο ξανά για τον Ορφέα Άντισσας

Με χρυσό σκόρερ τον Μπάμπη Χασάπη στο 83' ο Ορφέας Άντισσας μέτρησε ακόμα μία μεγάλη νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στον Αχιλλέα Πέτρας και έφτασε τους 7 βαθμούς. 

Δεύτερη σερι νίκη για τον Μακαρέα

Νικητής με 4-2 αναδείχθηκε ο Μακαρέας απέναντι στην ομάδα της Ανάξου. Ο Γιώργος Χυδεριώτης έκανε το 1-0 και μέχρι το ημίχρονο ο Παντελής Χυδεριώτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 50' ο Τράχειλος με πλασέ μείωσε 3-1 και ο Γιουντέρης με κεφαλιά στο 73' έκανε το 3-2, όμως ο Γιώργος Χυδεριώτης λίγο αργότερα κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους πετυχαίνοντας το 4-2 σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Να σημειωθεί ότι ο Μακαρέας έχασε και πέναλτι στο πρώτο μέρος με τον Γιαννή μετά από ανατροπή εντός περιοχής του Προκόπη Βασιλέλλη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey