Τον κατα(Κεραυνος)ε και πέρασε στην κορυφή!

05/03/2023 - 17:52 Τελευταία τροποποίηση στις 05/03/2023 - 19:33

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή του νοτίου ομίλου της Β ΕΠΣ Λέσβου, με τον Κεραυνό να κερδίζει 0-2 τον Αστέρα Νίκης και να περνάει μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο Αστέρας(Ορφέας) ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παλλεσβιακό, ο Μακαρέας νίκησε 5-2 τον Αχιλλέα, ο Καραβαγγέλης 0-5 την Άναξο, ενώ στο 2-2 έμειναν ο Παπανικολής με τον Ορφέα Άντισσας.

Προβάδισμα για τον τίτλο ο Κεραυνός

Ο Κεραυνός Αφάλωνα συνεχίζει την τρελή του πορεία, κερδίζοντας στο ντέρμπι κορυφής τον Αστέρα Νίκης 0-2 και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του τίτλου. Στο πρώτο μέρος έγινε παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να μην αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο. Το δεύτερο ημίχρονο είχε καλύτερο ρυθμό με τον Κεραυνό να ανοίγει το σκορ στο 55' με το σουτ του Βουζούλια που ήταν από τους κορυφαίους του γηπέδου. Στο 80' μετά από σέντρα του Δεσποτίδη, ο Βαξεβάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2, ενώ πέντε λεπτά νωρίτερα ο Κεραυνός είχε και δοκάρι με τον Ζαφειριάδη. Να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Νίκης αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες. 

Ισοπαλία στο Κάτω Τρίτος

Δεν ανέδειξε νικητή ο αγώνας στο Κάτω Τρίτος ανάμεσα στον Αστέρα(Ορφέα) και τον Παλλεσβιακό. Στο 54' ο Τσεμτσετζής που είχε περάσει ως αλλαγή έδωσε το προβάδισμα στον Παλλεσβιακό, όμως στο 68' ο Γραμέλλης με σουτ ισοφάρισε για το τελικό 1-1. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω των αποβολών στο φινάλε του Κουτσέλλη για τον Αστέρα που αγωνίστηκε με αρκετές ελλείψεις και του Ευθυμίου για τον "Παλλε".

"Πεντάσφαιρος" ο Μακαρέας

Άνετη νίκη για τον Μακαρέα 5-2 απέναντι στον Αχιλλέα Πέτρας. Στο 6' ο Ρουμελιώτης έκανε το 1-0, το 2-0 έγινε με την απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Κρητικού στο 12' και ο ίδιος παίκτης στο 30' με σουτ σημείωσε το τρίτο τέρμα του Μακαρέα, ενώ οι γηπεδούχοι τρία λεπτά αργότερα έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ταξιάρχη Δρακούλη. Στην επανάληψη η ομάδα της Άγρας σκόραρε ακόμα δύο γκολ με τον Παντελή Κουλουδή, ενώ έχασε και πέναλτι με τον Ταστάνη. Ο Αχιλλέας μείωσε στο τελικό 5-2 με γκολ που σημείωσαν στο 73' ο Σούπουλης και στο 83' ο Μαζάρι.

Χαλαρά ξανά ο Καραβαγγέλης

Άνετο απόγευμα ξανά για τον Καραβαγγέλη 0-5 την Άναξο η οποία αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι με 10 παίκτες. Το ημίχρονο έληξε 0-1 με το αυτογκόλ του Γεωργέλλη. Στο 54'ο Άρης Βελούτσος σκόραρε για το 0-2, στο 59' ο Τσαϊρης έκανε το 0-3, στο 64' ο Γιώργος Μαμάκος το 0-4 και ο Τσαϊρης ξανά που είχε και δοκάρι, στο 85' διαμόρφωσε το 0-5.

Μοιρασιά στην Ερεσό

Παπανικολής και Ορφέας Άντισσας πήραν από έναν βαθμό μετά το τελικό 2-2. Στο 42' με πέναλτι ο Σίμος Βουτσιώτης έδωσε το προβάδισμα στον Παπανικολή, ενώ στο 17' η ομάδα της Άντισσας είχε δοκάρι με τον Πετράκο. Στο 58' ο Ζαρμπίνιο με κεφαλιά έκανε το 1-1 και στο 75' ο Τάσος Σάββας με σουτ την πλήρη ανατροπή 1-2, όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αντιδράσουν λίγο αργότερα με τον Ντερβισάϊ ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε 2-2.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey