Ο ΑΟΒ έσπασε το σερί του Κεραυνού

11/03/2023 - 19:13 Τελευταία τροποποίηση στις 11/03/2023 - 19:46

Φωτογραφία από τον αγώνα Αστέρας Νίκης-Ταξιάρχης Μανταμάδου

Στοπ στον Κεραυνό έβαλε ο ΑΟ Βασιλικών ο οποίος επικράτησε 2-3 βάζοντας ξανά φωτιά στην κορυφή του νοτίου ομίλου της Β ΕΠΣΛ. Στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο Αστέρας Νίκης κέρδισε 1-0 τον Ταξιάρχη, ο Μακαρέας νίκησε 0-4 τον Ορφέα Άντισσας, ο Καραβαγγέλης επιβλήθηκε 3-1 απέναντι στο Μεσότοπο και ο Παπανικολής 2-5 κόντρα στην Άναξο.

Έσπασε το σερί του Κεραυνού

Φωτιά πήρε ξανά η κορυφή μετά την ήττα του Κεραυνού 2-3 από τον ΑΟ Βασιλικών, μετά από εννέα σερί νίκες. Ο Χριστοδούλου στο 7' έκανε το 1-0 μετά από ασίστ του Τσακίρη, όμως οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 21' με την κεφαλιά του Αμπελχανί μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γιώργου Αντωνέλλη. Στο 39' με ωραία ατομική ενέργεια ο Βαξεβάνης έδωσε ξανά το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Σπάχι στο 47' πέτυχε το 2-2 για τον ΑΟΒ και στο 74' ο Σταυρέλλης μετά από εκτέλεση κόρνερ ξανά του Αντωνέλλη πέτυχε την πλήρη ανατροπή 2-3.

Πάτησε ξανά κορυφή ο Αστέρας Νίκης

Ο Αστέρας Νίκης με καλύτερη απόδοση στο δεύτερο μέρος, λύγισε τον μαχητικό Ταξιάρχη 1-0 με γκολ του Πλιάκα στο 77' μετά από σέντρα του Δουκάκη. Οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι με τον Σαμιακό.

Άνετο πέρασμα για τον Μακαρέα

Ο Μακαρέας νίκησε 0-4 τον Ορφέα Άντισσας που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες. Στο 15' ο Γιώργος Χυδεριώτης άνοιξε το σκορ 0-1 και στο 35' ο Παντελής Κουλουδής σημείωσε το δεύτερο γκολ για την ομάδα της Άγρας. Στο 70ο λεπτό ο Γιώργος Κρητικός με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-3 και ο Παντελής Χυδεριώτης στο 85' το τελικό 0-4.

Ακόμη μια νίκη για τον Καραβαγγέλη

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος ο Καραβαγγέλης που νίκησε 3-1 τον Μεσότοπο. Ο Λεόν Ισαλάρι στο 8' έκανε το 0-1, όμως μέχρι το ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέτρεψαν το σκορ 2-1 με γκολ που σημείωσαν ο Γιατζιτζόγλου 26' και ο Τσαϊρης 42'. Στο 54' ο Άρης Βελούτσος διαμόρφωσε το 3-1, ενώ οι νικητές είχαν και ένα δοκάρι στο 71' με τον Γιατζιτζόγλου.

ο πήρε πάνω του ο Κουρκουμέλης"

Με τον Διονύση Κουρκουμέλη να σημειώνει καρέ τερμάτων στο πρώτο ημίχρονο ο Παπανικολής καθάρισε την υπόθεση νίκης εύκολα στην έδρα της Ανάξου. Ο Ηλιόπουλος στο 52' έκανε το 0-5, ενώ η Άναξος μείωσε στο 85' με τον Γιουντέρη 1-5 και ένα λεπτό αργότερα 2-5 με τον Δημήτρη Καραβασίλη.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Νοτίου ομίλου

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey