Πρωταθλητής ο Καραβαγγέλης Στύψης

26/03/2023 - 20:23 Τελευταία τροποποίηση στις 02/04/2023 - 20:20

Ο Καραβαγγέλης Στύψης νίκησε 0-1 τον Ορφέα Άντισσας και κατέκτησε το τίτλο του πρωταθλητή στον βόρειο όμιλο της Β ΕΠΣ Λέσβου και την άνοδο στην Α ΕΠΣ Λέσβου για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Πανάξιος πρωταθλητής ο Καραβαγγέλης

Ο Καραβαγγέλης πανηγυρίζει την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μαθηματικά μετά τη νίκη 0-1 στην έδρα του Ορφέα Άντισσας, μία στροφή πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Ξενοφώντα Χαραλαμπή ήταν η ποιοτικότερη του ομίλου με σταθερή πορεία και κατέκτησε άξια την πρώτη θέση. Περηφάνια και χαμόγελα όμως και για την διοίκηση που με σκληρό αγώνα και πολλές θυσίες κατάφεραν να πετύχουν τον μεγάλο στόχο που έθεσαν από την αρχή της χρονιάς. Ο Καραβαγγέλης τη νέα ποδοσφαιρική σαιζόν θα αγωνιστεί στην Α ΕΠΣ Λέσβου για πρώτη φορά μετά από το την ίδρυση του το μακρινό 1961.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Γιώργος Βελούτσος στο 44' κέρδισε πέναλτι και εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Επίσης, οι νικητές είχαν και δύο δοκάρια με τον σκόρερ Γιώργο Βελούτσο στο 15' και τον Γιατζιτζόγλου στο 88'. 

Χαλαρή νίκη για τον Αχιλλέα

Ο τυπικά φιλοξενούμενος Αχιλλέας νίκησε άνετα 0-5 την ομάδα της Ανάξου. Χατ-τρικ σημείωσε ο Σουπουλης και δύο γκολ ο Μαζάρι, ενώ η Άναξος είχε χαμένο πέναλτι στο 83' με τον Ματακούλια.

Ισοπαλία στον Μεσότοπο

Μεσότοπος και Παπανικολής κόλλησαν στο 0-0, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες. Οι Μεσοτοπίτες είχαν δύο δοκάρια με τον Βασίλα στο 35' και τον Ισαλάρι στο 60' και ο Παπανκολής με τον Ντερβισάϊ στο 15'.

Δείτε ΕΔΩ τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία του Βόρειου ομίλου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey