Ξ. Χαραλαμπής: Μέσα από την συνεργασία μου με τον Καραβαγγέλη έγινα καλύτερος προπονητής

23/04/2023 - 11:16 Τελευταία τροποποίηση στις 23/04/2023 - 11:32

Ο Ξενοφών Χαραλαμπής μετά την λύση της συνεργασίας του με τον Καραβαγγέλη Στύψης είπε το δικό του αντίο με ανακοίνωση που δημοσιεύεται μέσω του "SL". Αναλυτικά:

"Ως προπονητής οφείλω πολλά πράγματα στην διοίκηση-οικογένεια του Καραβαγγέλη που πρωτίστως περιλαμβάνει τον κ. Αλογδέλλη και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου. Μέσα από αυτή την διαδικασία θεωρώ ότι έγινα καλύτερος προπονητής, γιατί είχα την στήριξη όλων των μελών της ομάδας και συνεργάστηκα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και αδαμάντινους χαρακτήρες και έτσι καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα ψηλά και να επιτύχουμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Μετά από απολογισμό και διάλογο εντόπισα κάποια στοιχεία όσον αφορά την λειτουργία, τα οποία μπορούσαν να είναι διαφορετικά και τα οποία θα κοιτάξω να τα εφαρμόσω στο μέλλον. Υπήρξε μια σχέση εμπιστοσύνης και άψογης συμπεριφοράς προς το πρόσωπό μου από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, από τους οποίους ένιωσα αγάπη και πολύ μεγάλη συμπαράσταση. Ευχαριστώ θερμά τον φυσικοθεραπευτή της ομάδας που ήταν άψογος και είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Θεωρώ ότι αυτό το "διαζύγιο" καλώς έγινε αλλά έπρεπε να γίνει μετά τον τελευταίο αγώνα για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Δυστυχώς όλα τα ωραία τελειώνουν κάποτε και αυτό έγινε τρεις ημέρες νωρίτερα Ο λόγος είναι η διαφορά φιλοσοφίας που είχαμε γενικότερα για την λειτουργία και οργάνωση της ομάδας στο μέλλον.

Εύχομαι στον Καραβαγγέλη Στύψης να κερδίσει τον αγώνα χωρίς τραυματισμούς και για τις δύο ομάδες και το καλύτερο για το μέλλον τόσο στην ομάδα τόσο και για τα μέλη της όπου και να βρίσκονται αυτά.

ΥΓ:

Προσπαθώ να λειτουργώ πάντα δίκαια αλλά με γνώμονα πρώτα απ' όλα το καλό της ομάδας. Βασική μου αρχή είναι ότι κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα.Μετά από την αυτοκριτική μου, πάνω στην προσπάθεια να ισορροπήσω αυτές τις αρχές, θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη σε αυτούς που αδίκησα είτε παίκτες είτε μέλη συμβουλίου αλλά δεν ήταν ηθελημένα."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey