Δεκατρείς ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στη Δόξα Λέσβου

09/07/2024 - 14:10 Τελευταία τροποποίηση στις 09/07/2024 - 14:40
Η Δόξα Λέσβου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με 13 παίκτες, οι οποίοι αποτελούν τον κορμό της ανδρικής ομάδας.
 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο σύλλογος, οι ανανεώσεις αυτές αποδεικνύουν τη δέσμευση τους για να διατηρήσουν την ισχυρή βάση της ομάδας και να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία. Μέσα στην εβδομάδα, θα ακολουθήσουν περισσότερες ανανεώσεις, καθώς και οι πρώτες μεταγραφές, που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ.
 
Οι νεαροί παίκτες που συνεχίζουν στη Δόξα Λέσβου είναι οι Νίκος Γιακαλής, Leo Isallari, Χρήστος Χονδρός, Κώστας Βαμβακούλας, Γιώργος Γιαλαμαδάκης, Χάρης Σισμανίδης, Στρατής Πρίμης, Kreisti Tsomollari, Στρατής Γιαννής, Νίκος Πολίτης, Μιχάλης Λιμάγια και οι τερματοφύλακες Ιγνάτης Λασκαρίδης και Παναγιώτης Γιαννής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey