Έναρξη προπονήσεων για την ακαδημία του Αλκιβιάδη

28/08/2021 - 11:27 Τελευταία τροποποίηση στις 28/08/2021 - 11:48

Για 7η συνεχόμενη χρονιά η ποδοσφαιρική Ακαδημία του Αλκιβιάδη συνεχίζει την επιτυχημένη της δραστηριότητα προσφέροντας στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής του Ευεργέτουλα και όχι μόνο την ευκαιρία για άθληση, κοινωνικοποίηση και υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες εκμάθησης ποδοσφαίρου!

Απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια ηλικιών από 4 έως 14 ετών, κατανέμοντας τα σε ξεχωριστά γκρουπ ανάλογα την δυναμικότητα και την βιολογική τους ηλικία. Συγκεκριμένα διαθέτει τμήματα Κ 14, Κ 12, Κ 10, Κ 8, Κ 6 (χωρισμένα βάση των οδηγιών και του πρωτοκόλλου της ΕΠΟ) συμμετέχοντας φυσικά και στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣ Λέσβου!

Έμπειροι, διπλωματούχοι και καταξιωμένοι προπονητές και γυμναστές προσφέρουν τις γνώσεις τους στα παιδιά που προπονούνται στην ακαδημία, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες προπονητικές μεθόδους και αξιολογώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα την πρόοδο και την εξέλιξη τους!

Επίσης, η Ακαδημία διαθέτει προπονητή τερματοφυλάκων για εξειδικευμένη προπόνηση των μικρών τερματοφυλάκων. Ενδεικτικά στα παιδιά προσφέρονται:
•Εργομετρική αξιολόγηση (αντοχή, δύναμη κτλ)
•Σωματομετρία (βάρος, ύψος, ΔΜΣ)
•Ατομική καρτέλα αξιολόγησης
(μυϊοσκελετικές ανισορροπίες κτλ)
•Διατροφική παρακολούθηση και συμβουλευτική
Η Ακαδημία επιπλέον συνεργάζεται με φυσιοθεραπευτή για τυχόν ζητήματα αποκατάστασης η ορθοσωμίας

Οι εγγραφές άρχισαν και πραγματοποιούνται καθημερινά είτε προερχόμενοι στις εγκαταστάσεις μας στο Κάτω Τρίτος (γηπεδάκι 5×5) είτε με ένα τηλέφωνο στα νούμερα που δίνονται παρακάτω. Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής αποστέλλοντας τα σχετικά έγγραφα στην ηλεκτρονική διεύθυνση!

Με αίσθημα ευθύνης και σύμπλευση με τις ανακοινώσεις των ειδικών και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις την Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου!

Δώρο με κάθε νέα εγγραφή 1 σετ προπόνησης! Γήπεδα προπόνησης 11×11 Κάτω Τρίτους & 5×5 Κάτω Τρίτους

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey