Πρωταθλητής στη Κ12 ο Απόλλων Βουναρακίου

23/06/2022 - 10:22 Τελευταία τροποποίηση στις 24/06/2022 - 00:03

Άλλον έναν τίτλο πανηγυρίζει η ακαδημία του Απόλλωνα Βουναρακίου, αφού μετά την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία Κ14, βρέθηκε ξανά στην κορυφή και στην Κ12 κερδίζοντας στον τελικό στα πέναλτι τον Αστέρα Νίκης 4-3.

Ο τελικός της κατηγορίας υποδομών Κ12 της ΕΠΣΛ διεξήχθη στο γήπεδο Παπάδου παρουσία αρκετών φιλάθλων οι οποίοι είχαν την εκυκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Νομικό στο 7' και ο Λαμάϊ λίγο πριν το τέλος με σουτ ισοφάρισε 1-1 οδηγώντας τον αγώνα στη ρώσικη ρουλέτα. Ο Απόλλων ήταν πιο εύστοχος και με τελικό 4-3 κατέκτησε τον τίτλο. Να σημειωθεί ότι ο Απόλλων είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος με 13 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολούθησε η καθιερωμένη τελετή λήξης με τους εκπροσώπους της ΕΠΣ Λέσβου να δίνουν τα μετάλλια στις 13 ομάδες που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα και τον πρόεδρο της επιτροπής υποδομών Στέλιο Νησιώτη να απονείμει το κύπελλο στην πρωταθλήτρια ομάδα του Απόλλωνα Βουναρακίου. Ακόμη, Η ΕΠΣΛ συνδιοργανώνει τουρνουά υποδομών Κ12 και Κ14 με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Έτσι, ο Απόλλων θα αγωνιστεί με τις αντίστοιχες  ομάδες της Λήμνου ΑΕΛ και Αργοναύτες αύριο Παρασκευή στο γήπεδο Μύρινας.

teleti-liksis-k12-2021-22-aponomes.jpg (770×578)

Αξίζει να σημειωθεί ότι Η ΕΠΣ Λέσβου στην ανάπαυλα του ημιχρόνου τίμησε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στο Λεσβιακό ποδόσφαιρο ο καθένας  από την θέση που κατέχει. Τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Βορείου Αιγαίου Δημήτρη  Κουρσουμπά, τον επί σειρά ετών μέλος του Δ.Σ της ΕΠΣΛ Χρήστο Παναγιωτόπουλο, τον διαιτητή Super League του συνδέσμου διαιτητών της ΕΠΣ Λέσβου Παναγιώτη Κουκούλα και τους Λέσβιους ποδοσφαιριστές Πραξιτέλη Βούρο, Γιώργο Μανούσο και Τάσο Χατζηγιοβάνη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey