Ενισχύει τα αθλητικά σωματεία ο Δήμος Δυτικής Λέσβου!

Από τον Δήμο Δυτικής Λέσβου ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια τη στήριξης των αθλητικών σωματείων, θα υλοποιήσει τις παρακάτω δράσεις:

Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος και ο Εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Αθλητισμού Στρατής Αλεξίου τονίζουν σχετικά ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες, τα αθλητικά σωματεία δυσκολεύονται ακόμα και να μπορέσουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται στα πρωταθλήματα. Και στο πλαίσιο αυτό αποφάσισαν να αναλάβουν την πρωτοβουλία προκειμένου να στηρίξουν την απρόσκοπτη συνέχεια των σωματείων στην αγωνιστική δράση. Καλύπτοντας τουλάχιστον το κόστος για την υγειονομική προφύλαξη των αθλητών.

Ειδικότερα ο Δήμος Δυτικής Λέσβου θα προμηθεύσει τα σωματεία με τα εξής:

1) Τσάντα φαρμακείου με πλήρες φαρμακευτικό υλικό

2) Μάσκες προστασίας για κάθε σωματείο

3) Μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλει

Ενώ πρόθεσή του είναι –διερευνώντας το πλαίσιο που αυτό μπορεί να γίνει- να καλύψει τα κόστη και για τουλάχιστον τρεις διαιτησίες των σωματείων, σε συνεννόηση με τις διοργανώτριες αρχές των πρωταθλημάτων.

Για τη συνεννόηση με τον Δήμο προκειμένου να κατευθυνθεί σωστά η δωρεά, τα σωματεία καλούνται να αποστείλουν αίτηση στο Δήμο Δυτικής Λέσβου και στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. δίνοντας τα στοιχεία τους (Δ.Σ., Αντίκλητο σωματείου, λογότυπο) και να ενημερώνουν σε ποιο άθλημα αλλά και σε ποιο πρωτάθλημα συμμετέχουν.

Στόχος είναι έως τις 30/11 να έχουν προγραμματιστεί οι προμήθειες για να παραδοθούν εγκαίρως.

Karekos728x90