SportLesvos

SportLesvos

URL Ιστότοπου:

«Κύριοι υπεύθυνοι του τόπου μας, ακούτε;»

Τις μεγάλες διακρίσεις του στίβου, το σαββατοκύριακο, αλλά και την προηγούμενη εβδομάδα, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Κ18 και Κ20 εκθειάζει η Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Λέσβου, σχολιάζοντας παράλληλα την αδιαφορία των υπευθύνων, που κατέχουν θέσεις εξουσίας στον τόπο μας, αλλά κωφεύουν κάθε φορά που οι άνθρωποι του στίβου ζητούν αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αναφερόμενη στο χρυσό μετάλλιο με Πανελλήνιο ρεκόρ της Όλγας Φιάσκα στα 10.000μ βάδην, στα δύο χάλκινα μετάλλια της Μαρίας Κάσσου σε 1.500μ και 3.000μ, αλλά και στις σημαντικές διακρίσεις των Στέλιου Βουγιούκα, Φωτεινής Ρουμελιώτη, Μαρίας Μπαρέλλη και Ευστρατίας Πλωμαρίτου, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου επισημαίνοει στην ανακοίνωσή της τα εξής:

«Άραγε οι κύριοι, υπεύθυνοι του τόπου μας ακούν; Διαβάζουν; Γνωρίζουν; Μαθαίνουν για τα αποτελέσματα που φέρνουν αυτά τα παιδιά;

Τους αξίζει να προετοιμάζονται σε στάδια που δεν πληρούν τις προδιαγραφές, όχι μόνο των προπονήσεων, αλλά ούτε των αγώνων; 

Τους αξίζουν δηλαδή, τα προβληματικά και γερασμένα ταρτάν της Μυτιλήνης και της Καλλονής με τον ελλιπή αθλητικό εξοπλισμό; 

Κύριοι υπεύθυνοι… είστε υπόλογοι απέναντι σε αυτά τα παιδιά, απέναντι στον κλασικό αθλητισμό του τόπου μας, αν δεν ξεκινήσετε άμεσα τα προγραμματισμένα έργα ανακατασκευής των ταρτάν των σταδίων. 

Ελπίζουμε ότι δεν θα κωλυσιεργήσετε άλλο και το συντομότερο δυνατόν, να κάνετε  πράξη τα αυτονόητα!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, την προσπάθειά τους και τις διακρίσεις που φέρνουν, στους προπονητές, στα σωματεία τους, καθώς και στις οικογένειές τους.»

  • Κατηγορία Στίβος

Ιδρύει ακαδημία ο Αστέρας-Ορφέας!

Ο Αστέρας Ιππείου Συκούντας - Ορφέας Κεραμειών, ανακοινώνει την ίδρυση της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας.

Η Ακαδημία θα λειτουργήσει από τη νέα σεζόν, με τις εγγραφές να αρχίζουν από 5 Αυγούστου. Οι γονείς και οι κηδεμόνες των νεαρών αθλητών θα μπορούν να ενημερώνονται καθημερινά για τα προγράμματα και τα τμήματα που δημιουργούνται, αλλά και να έρχονται σε επαφή με τους υπευθύνους της Ακαδημίας.

Διευθυντής και πρώτος προπονητής του Αστέρα - Ορφέα θα είναι ο Ξενοφών Χαραλαμπής, ο οποίος αναλαμβάνει τον σχεδιασμό της νέας Ακαδημίας ποδοσφαίρου στα χωριά Ιππείου, Συκούντας, Κεραμειών αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Ευεργέτουλα.

Στόχος είναι να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό. Μία μοναδική εμπειρία άθλησης, μία σπάνια ευκαιρία εκπαίδευσης και εξέλιξης μέσα από τα πλέον σύγχρονα προγράμματα προπόνησης. Οι αθλητές του Αστέρα - Ορφέα εκτός των σύγχρονων μεθόδων προπόνησης, θα απολαμβάνουν ολοκληρωμένα προγράμματα συνολικής εκγύμνασης, διατροφής, καθώς και ψυχολογικής υποστήριξης.

Πληροφορίες για εγγραφές: Γιαστικλής Παναγιώτης: (6984006538), Καρτάλης Προκόπιος: (694 7154108) Χαραλαμπής Ξενοφών: (6971810188) Facebook Page: Αστέρας Ιππείου Συκούντας - Ορφέας Κεραμειών. Οι προπονήσεις θα γίνονται σε φυσικό χόρτο στις εγκαταστάσεις της Καλλονής στην περιοχή Λάμπου Μύλο.

Πολύτιμες εμπειρίες για την Πλωμαρίτου

Τις δυνατότητές της σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση απέδειξε η Ευστρατία Πλωμαρίτου (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης), που παρότι ανήκει στην ηλικιακή κατηγορία κάτω ων 18 ετών, έλαβε μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 του στίβου, στα Ιωάννινα, το σαββατοκύριακο.

Η αθλήτρια του Γρηγόρη Κοντού συμμετείχε στο αγώνισμα των 800μ, κατακτώντας τη 10η θέση, έχοντας να συναγωνιστεί μεγαλύτερης ηλικίας αθλήτριες, κερδίζοντας ωστόσο χρήσιμες εμπειρίες ενόψει της απαιτητικής συνέχειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Πλωμαρίτου είχε κατακτήσει και την 6η θέση μία εβδομάδα νωρίτερα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18, ξανά στα 800μ, σε ένα αγώνισμα ιδιαίτερο, που απαιτεί τακτική και θεωρείται από τα πιο δύσκολα στις μεσαίες αποστάσεις.

  • Κατηγορία Στίβος

Με δυνατή χορηγία στη φανέλα!

Την συμφωνία του με τον κεντρικό χορηγό για τη φετινή εμφάνιση έκανε γνωστή η διοίκηση του Αιολικού, που θα πορευτεί την περίοδο 2020-21 με το Elaitis Catering.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Ο ΑΕΠΣ Αιολικός Μυτιλήνης ανακοινώνει την συνεργασία του με το ELAITIS CATERING για την κεντρική χορηγία στην εμφάνιση της ομάδας μας!

Διαχρονικά ο ELAITIS είναι από τις επιχειρήσεις του τόπου μας που στηρίζουν κάθε προσπάθεια της ομάδας μας, ενώ την φετινή χρονιά οι επαγγελματικές σχέσεις με το νέο μέλος του ΔΣ, Σταύρο Γριπιώτη, συνέβαλαν στην περαιτέρω συνεργασία μας, που μετουσιώθηκε στην κεντρική χορηγία της εμφάνισης του Αιολικού για την περίοδο 2020-2021. Ευχαριστούμε και τους δύο για την προσπάθεια που ξεκινάει την φετινή χρόνια...»