Συγχαρητήρια επιστολή από Ψαρρόπουλο

16/04/2019 - 14:53

Συγχαρητήρια επιστολή εξέδωσε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού - Αθλητισμού -Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, για τις πρόσφατες επιτυχίες και την επάξια εκπροσώπηση της Λέσβου από τους αθλητές του Ταε Κβο Ντο και την ομάδα βόλεϊ  γυναικών του Ερμή Παμφίλων. Συγκεκριμένα αναφέρει:

"Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού - Αθλητισμού -Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, Σταύρος Ψαρρόπουλος, συγχαίρει  τους αθλητές του Ταε Κβο Ντο και την ομάδα πετοσφαίρισης  γυναικών του Ερμή Παμφίλων, για τις πρόσφατες επιτυχίες τους και  την επάξια εκπροσώπηση της Λέσβου στο Πανελλήνιο στερέωμα.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ψαρρόπουλος συγχαίρει τους  αθλητές του Ταε Κβο Ντο, Μιχάλη Γιαννάκη, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο 4ο Κύπελλο "Ακρόπολις"  στην κατηγορία παίδων στα 61 κιλά, που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Ταε Κβον Το, τον  Μίλτο Βογιατζή,  ο οποίος πήρε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 37 κιλά και τον Ανδρέα Κοντονίκα, που έλαβε την πέμπτη θέση στην ίδια κατηγορία.

Ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Πολιτισμού Αθλητισμού Τουρισμού του Δήμου Λέσβου, συγχαίρει τις αθλήτριες και τα μελή της ομάδος του Ερμή Παμφίλων για την πανάξια πρόκρισή τους στη Β΄ φάση των μπαράζ  ανόδου στην Α2 κατηγορία Βόλεϊ γυναικών, που διεξήχθη στη Ρόδο.

Με αφορμή την πανάξια εκπροσώπηση των αθλητών και αθλητριών της Λέσβου, στα πανελλήνια πρωταθλήματα, ο δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός και ο κ. Σταύρος Ψαρρόπουλος συνεχίζουν με αμείωτο ενδιαφέρον  να στηρίζουν με οιονδήποτε τρόπο, τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλοι οι αθλητές του νησιού μας,  για τη συνέχιση του αγώνα που δίνουν, ούτως ώστε ,η Λέσβος να συνεχίσει να τροφοδοτεί τη χώρα μας με άξιους αθλητές."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey