Δρόμος Υγείας Μεσοτόπου 2022

28/07/2022 - 11:02

Ο Α. Ο. Μεσοτόπου διοργανώνει την Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 και ώρα 18:00, τον Δρόμο Υγείας Μεσοτόπου 2022.

Κεντρικό σημείο της διοργάνωσης είναι η παραλιακή κεντρική πλατεία στο Ταβάρι. Οι διαδρομές των αγωνισμάτων θα διεξαχθούν σε δημόσιους δρόμους στην ευρύτερη περιοχή του Μεσοτόπου. Όλοι οι τερματισμοί των αγωνισμάτων θα γίνονται στην παραλιακή πλατεία στο Ταβάρι.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:

-500μ. για αγόρια και κορίτσια δημοτικού σχολείου, έτος γέννησης 2014-16, 19:20

-1000μ. για αγόρια και κορίτσια δημοτικού σχολείου, έτος γέννησης 2010-13, 19:30

-3000μ. για αγόρια και κορίτσια, έτος γέννησης 2006-09, 18:10

-7.400μ. για άνδρες και γυναίκες, έτος γέννησης 2005 και μεγαλύτεροι-ες, 18:00

-3.000μ. για άνδρες και γυναίκες, έτος γέννησης 2005 και μεγαλύτεροι-ες, 18:10

-3.000μ Δυναμικό Βάδην- Ελεύθερη συμμετοχή, 18:10

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Στα αγωνίσματα δικαίωμα συμμετοχής έχουν αθλητές και αθλήτριες συλλόγων αλλά και κάθε Έλληνας πολίτης ή αλλοδαπός εφόσον η ηλικία του εμπίπτει στις κατηγορίες που μπορεί να συμμετάσχει με βάση την προκήρυξη.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν την ημέρα των αγώνων, από ώρα 14:30 έως 17:30 με τα παραπάνω στοιχεία πιστοποίησης στην γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμών. Η γραμματεία θα σταματήσει τις εγγραφές των αθλητών-αθλητριών στις 17:00 προκειμένου να ξεκινήσουν έγκαιρα οι μετακινήσεις των αγωνιζομένων στα σημεία εκκίνησης.

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΥΛΙΚΟΥ

Η οριστικοποίηση των δηλώσεων και η παραλαβή αριθμών για όλες τις κατηγορίες, θα γίνει την ημέρα του αγώνα, Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 από 14:30 έως 17:30 στην γραμματεία των αγώνων που θα βρίσκεται στο σημείο τερματισμών. Για να δηλωθούν οι αθλητές-τριες πρέπει απαραίτητα να παρουσιαστούν στον χώρο κλήσης με το αθλητικό δελτίο ή την αστυνομική ταυτότητα ή πιστοποιητικό γέννησης ή άλλο αποδεικτικό της ηλικίας τους. Οι αθλητές-τριες θα μετακινηθούν στην εκκίνηση του κάθε αγωνίσματος με λεωφορείο.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες αθλητές-τριες πρέπει να καταθέσουν υπεύθυνη δήλωση ότι αναλαμβάνουν κάθε ευθύνη για τη συμμετοχή τους σχετικά με ότι έχει σχέση με την υγεία τους. Οι γονείς των ανήλικων αθλητών που δεν δηλώνονται με δήλωση από αθλητικό σύλλογο θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή των παιδιών τους στην αίθουσα κλίσης. Για τα ασυνόδευτα από γονείς ανήλικα παιδιά, οι συνοδοί τους θα προσκομίζουν υπεύθυνη δήλωση του γονέα με συμπληρωμένα όλα τα στοιχεία τους και ότι επιτρέπουν το παιδί τους να πάρει μέρος στους αγώνες.

Όλοι οι συμμετέχοντες-ουσες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικη με ευθύνη των γονέων τους ή των συνοδών τους. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί κατά τη διάρκεια του αγώνα, εάν προκύψουν θέματα υγείας που θα οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Οι οργανωτές είναι υπεύθυνοι να διασφαλίσουν με κάθε τρόπο την παροχή ιατρικής φροντίδας  κατά τη διάρκεια των αγώνων  για όλους τους συμμετέχοντες με την παρουσία ιατρών.

ΕΠΑΘΛΑ

Στους πρώτους νικητές-τριες κάθε κατηγορίας θα απονεμηθούν κύπελλα, μετάλλια και διπλώματα. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές-τριες θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν μετάλλια.

 

koufelos_panagos1
Karekos728x90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

moutzouris_kostas
Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey