Ακόμα ένας μαραθώνιος για την Ντενίζ Δημάκη

27/09/2022 - 11:28 Τελευταία τροποποίηση στις 27/09/2022 - 11:46

Η δύναμη του αθλητισμού δεν έχει όρια, δεν έχει ηλικία και το απέδειξε για άλλη μια φορά η Μυτιληνιά στην καταγωγή Ντενίζ Δημάκη, η οποία στα 45 της χρόνια έτρεξε και τερμάτισε στον μαραθώνιο του Βερολίνου.

Η Δημάκη συμμετείχε μετά από σκληρή προετοιμασία στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός με τον Ελιούντ στους άνδρες να κάνει παγκόσμιο ρεκόρ και όπως αναφέρει και η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η δύναμη της ήταν τα δύο παιδιά της που στο τέλος του τερματισμού την περίμεναν μαζί με τον σύζυγος της και μόλις τους αντίκρισε ένιωσε σαν να έκανε η ίδια παγκόσμιο ρεκόρ. Η ίδια αναφέρει:

"What a beautiful day my God!

Περνώντας την πύλη του Βρανδεμβούργου σε χρόνο 2.53.35 σκεφτόμουν τα δύο μου παιδιά με τον σύζυγό μου στο 40km που με περίμεναν με αγωνία και μόλις με είδαν τους άκουσε όλο το Βερολίνο! Εκείνη την στιγμή αισθάνθηκα ότι έκανα και εγώ παγκόσμιο ρεκόρ όπως ο Elioud! Στα 45 μου διασκεδάζω τον αθλητισμό έχοντας ένα γιο 17 χρονών και μία κόρη 13 χρόνων περιμένοντας με να με δουν να τερματίζω!

Αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση και δώρο που ζω τόσα χρόνια στον αθλητισμό! Στις λεπτομέρειες χάθηκε το 2.49 με 2.48 (δηλαδή κοντά στο ατομικό μου το 2.46) εάν δεν με έπιαναν στομαχικά προβλήματα στο 30km. Αυτά όμως στον αθλητισμό είναι μέσα στο παιχνίδι και λεπτομέρειες, σημασία έχει ο τερματισμός! Ένας περήφανος τερματισμός για 25η φορά νομίζω! Εγώ εξάλλου ζω το δικό μου όνειρο πάντα και σήμερα ήταν ιδιαίτερη στιγμή!  Ευχαριστώ Θεέ μου! Συγχαρητήρια σε όλους! Συγχαρητήρια σε όλους τους Έλληνες!

Θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη μνεία στην Αθλητική Ένωση Πυροσβεστών Ελλάδος που στήριξε δυναμικά την προσπάθεια μου αλλά και την Υπηρεσία μου το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, που εδώ και 25 χρόνια που υπηρετώ είναι η οικογένεια μου και που χωρίς την υποστήριξη του δεν θα είχα πετύχει τους μεγάλους στόχους μου και τις διακρίσεις! Σας ευχαριστώ από καρδιάς!"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey