Τρίτος στον κόσμο ο Θοδωρής Καλμούκος

15/11/2022 - 11:24 Τελευταία τροποποίηση στις 15/11/2022 - 11:47

Με μεγάλες διακρίσεις επέστρεψε από τη Βαρκελώνη ο Θοδωρής Καλμούκος, ο οποίος συμμετείχε την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στον παγκόσμιο αγώνα Universe.

Ο Μυτιληνιός αθλητής bodybuilding αγωνίστηκε σε δύο κατηγορίες ανάμεσα σε 400 αθλητές. Στην κατηγορία bodybuilding classic +1,75 κατέλαβε την τρίτη θέση και στην κατηγορία BB Athletic +40 κατέλαβε την 5η θέση.

Κλείνοντας τη αγωνιστική του χρονιά ο Θοδωρής Καλμούκος μέτρησε αρκετές επιτυχίες. Στις 17 Σεπτεμβρίου ήταν τρίτος στο ιστορικό αγώνα "Mr Οδύσσεια", πριν λίγες ημέρες κατέκτησε την πρώτη θέση στο WABA Κύπρου-Ελλάδας στην κατηγορία classic και στη γενική κατηγορία, ενώ στον ίδιο διαγωνισμό πήρε την δεύτερη θέση στην Υπέρψηλη κατηγορία ανδρών.

Ο Μυτιληνιός αθλητής μέσω του "SL" εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους στηρίζουν την προσπάθεια του, τον προπονητή Παναγιώτη Σιώτη και την εταιρία του, τον φυσικοθεραπευτή Χρυσοβαλάντη Κοτοπούλη που τον βοηθάει να ξεπεράσει τους τραυματισμούς του, τον Φώτη Γκαρνακέλλη που γυμνάζεται 20 χρόνια στον χώρο του και έχει πάντα τη βοήθεια του, τους συναθλητές του και την οικογένεια του Παναγιώτη Τρύφωνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey