Τρέξιμο σε ελαιώνες και μονοπάτια, για καλό σκοπό!

29/11/2022 - 12:06

Ο Σύλλογος Δρομέων Λέσβου-Lesvos Runners συμμετείχε με μεγάλο αριθμό μελών του στον αγώνα ορεινού τρεξίματος Grande Gera trail running που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 26 Νοεμβρίου στον κάμπο της Γέρας με διοργανωτή το Lesvos Ride και τον αθλητικό σύλλογο Primal Performance.

Έγιναν δύο αγώνες 8 και 12 km με εκκίνηση στην πλατεία του Περάματος και διαδρομή σε χωματόδρομους και μονοπάτια του πανέμορφου ελαιώνα του κάμπου της Γέρας. Συμμετείχαν 26 αθλήτριες και αθλητές μέλη των Lesvos Runners και όλοι τερμάτισαν με επιτυχία και υψηλές επιδόσεις, καταλαμβάνοντας τις περισσότερες πρώτες θέσεις της κατάταξης ανά κατηγορία.

Σημειώνεται ότι οικονομικό αντίτιμο δεν υπήρχε για την συμμετοχή στον αγώνα, αλλά εθελοντικά οι συμμετέχοντες κατέβαλαν ποσό για την αγορά της αθλητικής φανέλας της εκδήλωσης, και τα έσοδα διατέθηκαν σε οικογένεια της Γέρας που το παιδί της αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο των Lesvos Runners εύχεται καλή ανάρρωση στο παιδί που δοκιμάζεται και καλή αποκατάσταση στα μέλη του Συλλόγου που συμμετείχαν στον αγώνα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey