Προετοιμάζεται για τους μεγάλους στόχους της χρονιάς η Γαρυφάλλου

11/01/2023 - 10:33

Η Μυτιληνιά ξιφομάχος Σταυρίνα Γαρυφάλλου (ΑΟΞ Αιγάλεω) κατέκτησε την 33η θέση στην πρώτη της εμφάνιση σε παγκόσμιο κύπελλο νέων γυναικών (U20) στο Ούντινε της Ιταλίας στις 6/1 και έδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία στο Νο1 της ευρωπαϊκής κατάταξης νεανίδων. 

Για την προετοιμασία της στην Ιταλία και τον αγώνα του Ούντινε αλλά και το πρόγραμμα της έως τους μεγάλους στόχους της σεζόν, η αθλήτρια του Νίκου Κοντοχριστόπουλου τόνισε τα εξής:

«Mε στόχους το πανευρωπαϊκό στο Ταλίν και το παγκόσμιο στη Φιλιππούπολη ξεκίνησα με το πρόγραμμα που μου έβγαλε ο προπονητής μου, Νίκος Κοντοχριστόπουλος, την προετοιμασία μου στο camp από 1-5/1/23 που διοργάνωσε ο σύλλογος A.C.Comini 1885 Padova Scherma με πολύ δυνατούς και έμπειρους αθλητές από πολλές χώρες.

Έλαβα μέρος για πρώτη φορά σε αγώνες junior στο Ούντινε. Οι αγώνες ξεκίνησαν παρά πολύ δυναμικά, καθώς τελείωσα την πουλ αήττητη. Στη συνέχεια κέρδισα το πρώτο νοκ-άουτ και ηττήθηκα με 15-10 για την είσοδο μου στην 32. Είμαι πολύ ευχαριστημένη γιατί κατάλαβα ότι μπορώ να σταθώ και στην μεγαλύτερη κατηγορία με αξιοπρέπεια.

Την Παρασκευή 13/1/23 θα λάβω μέρος στους αγώνες Cadet που γίνονται στο Poznan, θα τελειώσω την προετοιμασία μου με τους αγώνες Cadet στη Νάπολη στις 29/1/23 και συνεχίζουμε δυναμικά για το πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey