Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου η γυναικεία ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ

24/03/2023 - 11:04 Τελευταία τροποποίηση στις 24/03/2023 - 12:37

Για έναν ιστορικό αγώνα προετοιμάζεται η ομάδα γυναικών του 2ου ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, η οποία θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία συμμετέχει από τη Λέσβο γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στο αντίστοιχο σχολικό πρωτάθλημα. Το 2ο ΕΠΑΛ ως εκπρόσωπος του Βορείου Αιγαίου, στην πρώτη του συμμετοχή προκρίθηκε απ' ευθείας στην Γ φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος αφού δεν υπάρχει άλλη γυναικεία ομάδα και θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Αφάντου ως νικήτρια ομάδα του Νοτίου Αιγαίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Μαρτίου στις 9 και μισή το πρωί στο "Στ. Μελισσουργός" στου Ρέντη.

Ο καθηγητής Δημήτρης Πολυζώνης ως υπεύθυνος γυναικείου τμήματος, εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑΛ, στη διοίκηση της Σαπφούς και στον προπονητή Πάρη Καραϊσκάκη για τις παροχές και την βοήθεια που προσέφεραν σε υλικοτεχνική υποδομή και την γενικότερη υποστήριξη στο διάστημα της προετοιμασίας.

Τέλος, η ομάδα βόλεϊ αγοριών του 2ου ΕΠΑΛ ως πρωταθλήτρια ομάδα Λέσβου στην Β φάση θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Μαραθόκαμπου Σάμου, το οποίο αντικατέστησε το 2ο ΓΕΛ Χίου μετά την απόσυρση του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Μαρτίου στις 10:30.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey