Η πλατεία του Λεπέτυμνου γέμισε αθλητές και παιδιά

30/05/2023 - 12:26

Πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 για άλλη μία χρονιά, οι Αγώνες δρόμου βουνού Lesvos Trail. Η πλατεία του όμορφου Λεπέτυμνου γέμισε από αθλητές, εθελοντές και πολλά παιδιά. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και οι αθλητές συμμετείχαν στους αγώνες των 15 χλμ και των 6 χλμ, τρέχοντας στα πανέμορφα μονοπάτια του ορεινού όγκου του Λεπετύμνου και στα μονοπάτια της Λεσβιακής φύσης, ακολουθώντας τη σήμανση των περιπατητικών διαδρομών.  

Πάνω από 30 εθελοντές βοήθησαν με συν εργατικότητα να πραγματοποιηθούν οι αγώνες και πάνω από 40 παιδιά ξαναέβαλαν τα αθλητικά τους παπούτσια και πήρανε μέρος, με μεγάλο ενθουσιασμό στον αγώνα LEPETYMNOS RUN KIDS 1χλμ. Τα χειροκροτήματα και τα γέλια των παιδιών ολοκλήρωσαν την πανηγυρική ατμόσφαιρα.

Στο τέλος της ημέρας πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις και όλοι οι παρευρισκόμενοι που ήρθανε από όλο το νησί, μικροί και μεγάλοι, είχανε την ευκαιρία να απολαύσουν το μικρό υπαίθριο πάρτι λήξης με μουσική και φαγητό. Ο καλός καιρός και η εμπειρία στη διοργάνωση εξασφάλισαν την ομαλή ροή αλλά και την ικανοποίηση όλων. Το κίνητρο του να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί στους δρόμους, να τρέξουμε, να αγαπήσουν τα παιδιά μας τον αθλητισμό και να αποκτήσουμε όλοι πολύτιμες εμπειρίες ήταν μεγάλο και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη χρονιά και το 7ο Lesvos Trail!

Οι αγώνες διοργανώνονται για 6η φορά από τον Φορέα Τουρισμού Μολύβου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, την Τοπική Κοινότητα και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λεπετύμνου. Είχε την αιγίδα και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού Αθλητισμού & Τουρισμού του Δήμου Δυτικής Λέσβου, της ΕΤΑΛ και στηρίχθηκε δυναμικά από φορείς και χορηγούς.

Τεχνικός Σύμβουλος των αγώνων ήταν το Lesvos Ride.

Αποτελέσματα των αγώνων:

https://lesvostrail.eu/lesvostrail-2023/results/

Φωτογραφικό υλικό που συνεχώς θα εμπλουτίζεται στο κάτωθι  link:

https://lesvostrail.eu/lesvostrail-2023/

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey