Στον Ολυμπιακό η Σταυρίνα Γαρυφάλλου

31/08/2024 - 12:26 Τελευταία τροποποίηση στις 31/08/2024 - 17:20

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με την Σταυρίνα Γαρυφάλλου.

Η Μυτιληνιά πρωταθλήτρια ξιφασκίας που ανήκε μέχρι πρότινος στον ΑΟΞ Αιγάλεω, εντάχθηκε στο ροστερ της ομάδας Γυναικών του ΟΣΦΠ. Πρόκειται για μία παίκτρια με σπουδαίες διακρίσεις στην Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα. η οποία στην πρόσφατη συνέντευξη της στο «Ν» είχε μιλήσει για την μεταγραφή της στους Πειραιώτες αλλά κα την υποτροφία της στο πανεπιστήμιο της Notre Dame.

Η δήλωση της Σταυρίνας Γαρυφάλλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού και περήφανη που εκπροσωπώ αυτήν την ομάδα και από το εξωτερικό. Ανυπομονώ να αρχίσει η καινούργια αγωνιστική σεζόν, φέρνοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και αναδεικνύοντας τα ερυθρόλευκα χρώματα μέχρι και στην Αμερική, στην οποία βρίσκομαι για σπουδές. Ξεκινάμε δυναμικά, με το κεφάλι ψηλά».

Ατομικές διακρίσεις:

1η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νεανίδων (Satu Mare)

1η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νεανίδων (Samorin)

3η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νεανίδων (Μάντσεστερ)

5η θέση στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Νεανίδων (Cabries)

11η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων (Πλόβντιβ)

10η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γυναικών (ομαδικό, Κρακοβία)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στην elite της ελληνικής ξιφασκίας και πρόκριση για το Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Νέων Γυναικών 2024-25

19 χρυσά μετάλλια σε ηλικιακά πρωταθλήματα

3 ασημένια μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

4 χάλκινα μετάλλια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey