Άφησαν υποσχέσεις οι αθλητές του Α.Ε.Σ. Λέσβου ΜΑΚΑΡΑ στη Χίο

12/06/2019 - 14:38

Ελπιδοφόρα εμφάνιση από τους αθλητές και τις αθλήτριες του Α.Ε.Σ. ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΚΑΡΑ στην προκριματική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης παμπαίδων - παγκορασίδων που έγινε στις 12 -05- 2019 στην Χίο, στην έδρα του Παγχιακού.

Έπαιξαν συνολικά 20 παμπαίδες και 4 παγκορασίδες. Οι αθλητές και οι αθλήτριες χωρίστηκαν σε ομίλους των τεσσάρων, με την πρόκριση για την συνέχεια να παίρνουν οι πρώτοι των ομίλων, οι οποίοι συνέχιζαν με αγώνες νοκ αουτ. 

Από την Μυτιλήνη συμμετείχαν οι παμπαίδες Ζαχαρίας Κουλαγίνης , Αρης Τριχόπουλος, Δημήτριος Νείρος, Δημήτριος Ζαφειρέλλης ,Νίκος Παπανικολόπουλος , Στέλιος Σαλιαμπούκος καθώς και η παγκορασίδα Ταξιαρχούλα Σαλιαμπούκου. 

Αναλυτικότερα, δύο νίκες έκαναν στον όμιλο τους οι Ζαχαρίας Κουλαγίνης και Νίκος Παπανικολόπουλος, οι οποίοι τερμάτισαν δεύτεροι, αλλά δεν προκρίθηκαν στους νόκ αουτ αγώνες. Από μια νίκη έκαναν ο Δημήτρης Νείρος και ο Στέλιος Σαλιαμπούκος, οι οποίοι βγήκαν τρίτοι στον όμιλο τους, ενώ ο Δημήτρης Ζαφειρέλλης και ο Άρης Τριχόπουλος τερμάτισαν τέταρτοι στον όμιλο τους.Τέλος, η μοναδική παγκορασίδα από τη Λέσβο Ταξιαρχούλα Σαλιαμπούκου πέτυχε μια νίκη σε 3 αγώνες και τερμάτισε 3η στον όμιλο της.

Τους αθλητές του Α.Ε.Σ.Λ. ΜΑΚΑΡΑ συνόδευσαν στην Χίο ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής επιτραπέζιας αντισφαίρισης Γ. Δουβαλέτας καθώς και αρκετοί γονείς των αθλητών.

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey