Ξεκίνησε η δράση

14/10/2010 - 08:15

Με την προκριματική φάση του απλού, του διπλού και του ομαδικού, στις κατηγορίες παίδων και κορασίδων, ξεκίνησε την Κυριακή στην αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Μυτιλήνης η αγωνιστική χρονιά για το άθλημα της μικρής ρακέτας.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος οι καλύτεροι αθλητές για τις συγκεκριμένες ηλικίες απο δύο σωματεία  του νησιού μας, το ΓΑΣ Λέσβου και τον Αρίωνα Μυτιλήνης.

Στο απλό των παίδων κυριάρχησε ο Κώστας Σιταράς του Αρίωνα. Ο αθλητής του Γιώργου Δουβαλέτα έφτασε άνετα σατον τελικό, όμως εκεί επικράτησε με δυσκολία (3-2 σετ) του έμπειρου Γιώργου Στρατάκη από το ΓΑΣ Λέσβου, ύστερα απο ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Στο απλό των κορασίδων, την πρόκριιση της στο Ππανελλήνιο Πρωτάθλημα, που θα γίνει στις 30 Απριλίου στο Στάδιο Εριήνης και Φιλίας, κέρδισε η Αλεξάνδρα Πλιάκα του ΓΑΣ Λέσβου. Η αθλήτρια του Γιώργου Μουτζουρέλλη επικράτησε με 3-2 σετ της συναθλήτριας της Σοφίας Τραγάρα.

Στο διπλό παίδων, στην κορυφή του βάθρου ανέβηκαν οι Γιώργος Στρατάκης (ΓΑΣ) και Κώστας Σιταράς (Αρίων)., ενώ στο διπλό κορασίδων, πρώτο ζευγάρι αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Πλιάκα (ΓΑΣ) και η Χάρις Κουσουνιά (Αρίων).

Στο ομαδικό παίδων, ο Αρίωνας επικράτησε με 3-2 σετ του ΓΑΣ Λέσβου αγωνιζόμενος με τους Γιώργο Κατώγια, Τριαντάφυλλο Λούμα και Κώστας Σιταρά, με τους φιναλίστ να κατεβαίνουν με τους Βαγγέλη Ψαραδέλλη, Γιώργο Στρατάκη και Ζαφείρη Γιαννή.

Στο ομαδικό των κορασίδων ωστόσο, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο ΓΑΣ πανηγύρισε την 1η θέση με τις Άννα Μελικιάν, Σοφία Τραγάρα Σοφία και Αλεξάνδρα Πλιάκα να κερδίζουν εύκολα τον Αρίωνα με 3-0 σετ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στα αγωνίσματα διπλού παίδων, διπλού κορασίδων, καθώς και στα ομαδικά, οι εκπρόσωποι του νησιού μας θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε νέους αγώνες που θα διεξαχθούν προσεχώς, απέναντι στους αντίστοιχους πρωταθλητές της γειτονικής Χίου.

Karekos728x90
Karekos728x90

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey