Τα πρώτα σκακιστικά Βενιαμίνεια 2021

03/07/2021 - 06:53 Τελευταία τροποποίηση στις 03/07/2021 - 06:56

Τα πρώτα σκακιστικά Βενιαμίνεια 2021 διοργανώνει η Λέσχη Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης στις 10 και 11 Ιουλίου, όπου θα γίνει Αγώνας επίδειξης (simultane) με τον FM κ. Μιχαηλίδη Ανέστη και Τουρνουά Open Rapid 5 γύρων

Θα τηρηθεί αυστηρά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας που περιλαμβάνει υποχρεωτικά έλεγχο αντιγόνου Covid-19 με μοριακό τεστ (RT-PCR) 24-48 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων, ή με άμεσο τεστ αντιγόνου (Rapid Antigen Test-RAT) 24 ώρες πριν την έναρξη των αγώνων ανεξάρτητα από το ιστορικό εμβολιασμού.

H χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική καθόλη την διάρκεια των αγώνων. Με βάση το Υγειονομικό Αγωνιστικό Πρωτόκολλο για τη συμμετοχή στο τουρνουά δεν γίνονται αποδεκτά τα αυτοδιαγνωστικά τεστ (self tests). Η διενέργεια των τεστ αντιγόνου Covid-19 είναι ευθύνη των συμμετεχόντων.

H Διεύθυνση των αγώνων διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει αθλητή που παρά τις συστάσεις δεν τηρεί τα μέτρα ασφαλείας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

● Αγώνας επίδειξης (simultane) με τον FM κ. Μιχαηλίδη Ανέστη : Σάββατο 10/7, 7.00 μ.μ. (φυσική επιβεβαίωση συμμετοχών 6:15-6:45 μ.μ.)

● Τουρνουά rapid open 5 γύρων : Κυριακή 11/7, 6.30 μ.μ. (φυσική επιβεβαίωση συμμετοχών 5:30-6:00 μ.μ.) ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές, ανεξαρτήτως ηλικίας και ένταξης σε σύλλογο, που γνωρίζουν τους βασικούς κανόνες που χαρακτηρίζουν το σκάκι.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

● τηλεφωνικά : 697-2659397

● με email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι την Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω συγκεκριμένου αριθμού συμμετοχών. Με την άφιξη των σκακιστών στο χώρο των αγώνων θα πρέπει να επιβεβαιωθεί η συμμετοχή τους στην γραμματεία των εκδηλώσεων.

Στον χώρο των αγώνων θα γίνονται εγγραφές μόνο εάν υπάρχουν κενές θέσεις. ΣΥΣΤΗΜΑ : Ελβετικό πέντε γύρων για το open rapid.

ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΕΨΗΣ : Δέκα (10) λεπτά + 3 δευτερόλεπτα ανά κίνηση (από την πρώτη κίνηση) ανά σκακιστή για την ολοκλήρωση της παρτίδας.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ : Θα ισχύσουν οι κανονισμοί της Ε.Σ.Ο. και της F.I.D.E. ΕΠΑΘΛΑ : Στο open rapid θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι σκακιστές της γενικής κατάταξης , οι τρεις πρώτες σκακίστριες και οι τρεις πρώτοι της Ακαδημίας και του αγωνιστικού U18 τμήματος της Λέσχης Πλωμαρίου Βενιαμίν ο Λέσβιος . Αναμνηστικά θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey