Στο βάθρο του XTERRA Greece Μπιτάδος και Αλεξίου

03/05/2017 - 11:42

Δύο σημαντικές διακρίσεις πέτυχαν οι Μυτιληνιοί ποδηλάτες που έλαβαν μέρος στο XTERRA Greece Championship, που διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στη Βουλιαγμένη. 

Ο Παναγιώτης Μπιτάδος τα πήγε εξαιρετικά στην κατηγορία των εφήβων, διατηρώντας τα σκήπτρα του, αφού και πέρυσι είχε κατακτήσει την πρωτιά στην πρώτη κιόλας συμμετοχή του στη διοργάνωση. Επιπρόσθετα ο Δημήτρης Αλεξίου ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, συμμετέχοντας με την ομάδα της Lifeguard Hellas - Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης.

Πρόκειται για μια διοργάνωση, που αποτελεί μέρος του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου πρωταθλήματος XTERRA, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στη Χαβάη. Ο αγώνας της Βουλιαγμένης εντυπωσίασε εκατοντάδες αθλητές και θεατές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο για την οργάνωση του αλλά και για τις μοναδικές ομορφιές και δυνατότητες που προσφέρει ο μαγευτικός δήμος της επονομαζόμενης και "Αθηναϊκής Ριβιέρας", χαρίζοντας αξέχαστες στιγμές στους θεατές και συνοδούς των αγωνιζομένων.

Συμμετείχαν επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων από 25 διαφορετικές χώρες και ανάμεσά τους βρέθηκαν οι κορυφαίοι εθνικοί και παγκόσμιοι πρωταθλητές, οι οποίοι εκτός από τα χρηματικά έπαθλα διεκδίκησαν και τη δυνατότητα πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα XTERRA, που θα διεξαχθεί τέλος Οκτωβρίου στο Maui της Χαβάης.

Το σύνθημα του XTERRA είναι «Ζήσε Περισσότερα» (Live More) ενθαρρύνοντας ανθρώπους όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων, να δοκιμάσουν, να προσπαθήσουν, να χαρούν τη συμμετοχή, να έρθουν σε επαφή με τη φύση, να γνωρίσουν ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα, να παραμείνουν ενεργοί με τον αθλητισμό, να διασκεδάσουν!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey