Συνεχίζει να κυριαρχεί ο Μπιτάδος!

19/09/2018 - 14:20

Με μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τη Λέσβο ολοκληρώθηκε το ανοικτό πρωτάθλημα τριάθλου "Syros Aquathlon 2018", αφού ο Μυτιληνιός ταλαντούχος αθλητής Παναγιώτης Μπιτάδος κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ σπουδαίων αντιπάλων.

Οι συμμετοχές στη διοργάνωση ήταν πάρα πολλές και το επίπεδο των αγώνων ιδιαίτερα υψηλό, δείγμα της ανάπτυξης του τριάθλου στην Ελλάδα. Οι αθλητές αγωνίστηκαν σε 2,5χλμ τρέξιμο, 1χλμ κολύμβηση και ακόμα 2,5χλμ τρέξιμο, ενώ υπήρξε και μια ακόμα κατηγορία με 5,2χλμ τρέξιμο.

Ο Παναγιώτης Μπιτάδος από τη Μυτιλήνη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην πρώτη απόσταση, εντυπωσιάζοντας εκ νέου με τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Το ασημένιο μετάλλιο κέρδισε ο Αχιλλέας Τσίγρης και το χάλκινο ο Μάρκος Ξαγοράρης. Στις γυναίκες πρώτευσε η Μάγδα Χριστοπούλου και ακολούθησαν η Ελπίδα Σαγκινέτου και η Εριφύλη Μποεδωφ.

Στα 5,2χλμ το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Κώστας Σιδηρόπουλος, το ασημένιο ο Ισίδωρος Παλαμάρης και το χάλκινο ο Θεοδόσης Παπουτσάς. Στις γυναίκες στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Βαρβάρα Κούτρα, δεύτερη ήταν η Ελένη Τσελέμπη και τρίτη η Αγγελική Μυλωνάκου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey