Μπιτάδος, πανέτοιμος για Χαβάη!

24/04/2019 - 14:33 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2019 - 14:49

Εξαιρετικός για ακόμα μια φορά ήταν ο Μυτιληνιός τριαθλητής Παναγιώτης Μπιτάδος, κερδίζοντας τη 2η θέση στην πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη απόσταση του XTERRA της κατηγορίας ανδρών.

Ο 15χρονος πρωταθλητής, πέραν της 2ης θέσης της γενικής κατάταξης των ανδρών AG, ήταν επίσης ο 1ος Έλληνας που τερμάτισε και φυσικά 1ος στη δική του ηλικιακή κατηγορία.

Δείχνοντας τεράστια ωριμότητα σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση, ο Μπιτάδος όχι μόνο ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τον αγώνα του στη μεγάλη διαδρομή, αλλά παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στη Χαβάη.

Ο αθλητής του Βασίλη Κρομμύδα βαδίζει στα χνάρια του κορυφαίου Έλληνα τριαθλητή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις αγώνα με τον αγώνα. Απαιτείται βέβαια και η ανάλογη στήριξη από την πολιτεία, αφού δεν πρέπει να παραγνωρίζεται από κανέναν ότι ο νεαρός Μπιτάδος διακρίνεται στο πιο υψηλό επίπεδο και μάλιστα σε ένα άθλημα που περιλαμβάνει το κολύμπι, ζώντας σε ένα νησί που στερείται κολυμβητηρίου εδώ και τόσα χρόνια. 

Karekos728x90
Elia-thalassa

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey