Μπιτάδος, πανέτοιμος για Χαβάη!

24/04/2019 - 14:33 Τελευταία τροποποίηση στις 24/04/2019 - 14:49

Εξαιρετικός για ακόμα μια φορά ήταν ο Μυτιληνιός τριαθλητής Παναγιώτης Μπιτάδος, κερδίζοντας τη 2η θέση στην πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη απόσταση του XTERRA της κατηγορίας ανδρών.

Ο 15χρονος πρωταθλητής, πέραν της 2ης θέσης της γενικής κατάταξης των ανδρών AG, ήταν επίσης ο 1ος Έλληνας που τερμάτισε και φυσικά 1ος στη δική του ηλικιακή κατηγορία.

Δείχνοντας τεράστια ωριμότητα σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική διοργάνωση, ο Μπιτάδος όχι μόνο ολοκλήρωσε εντυπωσιακά τον αγώνα του στη μεγάλη διαδρομή, αλλά παράλληλα εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στη Χαβάη.

Ο αθλητής του Βασίλη Κρομμύδα βαδίζει στα χνάρια του κορυφαίου Έλληνα τριαθλητή, κερδίζοντας τις εντυπώσεις αγώνα με τον αγώνα. Απαιτείται βέβαια και η ανάλογη στήριξη από την πολιτεία, αφού δεν πρέπει να παραγνωρίζεται από κανέναν ότι ο νεαρός Μπιτάδος διακρίνεται στο πιο υψηλό επίπεδο και μάλιστα σε ένα άθλημα που περιλαμβάνει το κολύμπι, ζώντας σε ένα νησί που στερείται κολυμβητηρίου εδώ και τόσα χρόνια. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey