Κέρδισε και το "Σπέτσαθλον" ο Μπιτάδος

16/05/2019 - 09:35

Από νίκη σε νίκη οδηγείται ο Παναγιώτης Μπιτάδος, που κατέκτησε και την πρωτιά στο "Σπέτσαθλον", τον παραδοσιακό αγώνα τριάθλου που διεξάγεται στις Σπέτσες.

Ο Μυτιληνιός τριαθλητής ήταν για ακόμα μια φορά συγκλονιστικός, κερδίζοντας την Sprint απόσταση. Σε έναν πολύ δυνατό αγώνα στην κατηγορία των ανδρών, ο 15χρονος αθλητής από τη Λέσβο απέδειξε ξανά την τεράστια αθλητική ωριμότητα που διαθέτει, ακολουθώντας πιστά την τακτική και το πλάνο που είχαν κατά στρώσει μαζί με τον προπονητή του Βασίλη Κρομμύδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Μπιτάδος έχει προκριθεί για τον τελικό των τελικών του XTERRA, που θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο στη Χαβάη και για το λόγο αυτό έχει ξεκινήσει μια δημόσια χρηματοδότηση, ώστε να καταφέρει η οικογένειά του να καλύψει τα έξοδα του ταξιδιού και της διαμονής της εκεί. Αν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε τον 15χρονο Παναγιώτη να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα, μπορεί να καταθέσετε τη συνεισφορά σας ΕΔΩ. Έχουν ήδη συγκεντρωθεί περισσότερα από €1.500, από το στόχο των €6.000 που απαιτούνται. 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey