Μπιτάδος, 5ος στην Ευρώπη!

03/08/2019 - 18:26 Τελευταία τροποποίηση στις 05/08/2019 - 12:47

Μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα στην Τσεχία, ο Παναγιώτης Μπιτάδος κατέκτησε την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τριάθλου XTERRA, στην κατηγορία M 15-19, αποδεικνύοντας ότι ανήκει στην αθλητική ελίτ της Ευρώπης στην ηλικία του.

Ο σχεδόν 16χρονος τριαθλητής του Βασίλη Κρομμύδα ήταν ο νεαρότερος στον αγώνα της Τσεχίας, όμως αυτό δεν τον εμπόδισε να κοιτάξει στα μάτια τους αντιπάλους του.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα τριάθλου XTERRA διοργανώθηκε στην Τσεχία με απόλυτη επιτυχία, περιλαμβάνοντας κολύμπι στην πανέμορφη λίμνη Kristanovicky, ποδηλασία μέσα στο Εθνικό Πάρκο της Sumava και τρέξιμο στο ιστορικό και αναγεννησιακό κέντρο της πόλης Prachatice, αλλά και μέσα στο δάσος.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Βασίλης Κρομμύδας τόνισε: "Ο Παναγιώτης, όντας ο μικρότερος ηλικιακά αθλητής στην κατηγορία του Μ 15-19, κατέλαβε μια θέση που του δίνει το δικαίωμα να θεωρείται ένας από τους καλύτερους αθλητές της ηλικίας του στην Ευρώπη. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Πλέον ξέρει καλά πού πρέπει να κινηθεί και να ορίσει το επίπεδο!"

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Μπιτάδος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τριάθλου XTERRA, τον Οκτώβρη στο Μάουι της Χαβάης, χάρη στη γενναιοδωρία απλών ανθρώπων, συγγενών και φίλων, που κάλυψαν με τις συνεισφορές τους το κόστος ταξιδιού και διαμονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey